Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket erdekelne, ha az exetek meghalna?
Mi ez a sok ex-halálos kérdés mostanában?
Nekem is attól függ, melyikükről lenne szó, bár szerintem kicsit morbid dolog eljátszani ilyen gondolattal.
Az első esetében szomorú lennék, a középső semleges lenne (talán egy pici, halvány mosollyal nyugtáznám), az utolsó nagyon kiborítana.
Hidegen hagyna.
. 2 esetben( az egyik az ex vőlegényem volt) azért mert nagyon csúnyàn bàntak el velem, sok fàjdalmat okoztak, pedig nem érdemeltem meg.
A többi csak szimplàn nem izgat, nem voltak sem hosszú, sem mély kapcsolatok. Semmilyen érzelmet nem vàltanànak ki.
Én is nagyon kiakadnék. Egy apró része az életemnek a legkevésbé szeretett exem is, hatással volt arra, amilyen lettem. Lefeküdtem vele, mosolyogtam a közelében, közel éreztem magamhoz az utolsó egyéjszakás kapcsolatomat is, nemhogy egy exet.
Megrázna, ha nem csak max 3 hónapot voltunk együtt, a temetésére is el szeretnék menni, és elmondani a családjának, milyen értékes ember volt a fiuk, és milyen mély nyomot hagyott másokban.
Mindegyik exem halála nagyon megrázna. Még azé is akire haragszom, mert nem akar szóba állni se velem, bár nincs rá különösebb oka.
Volt egy olyan nő akivel nem is volt kapcsolatom, csak nagyon közel éreztem magamhoz, és ha egyedül lett volna biztos próbálkoztam volna nála. Amikor ő meghalt 40 évesen attól is nagyon rosszul voltam pár napig.
ÉRdekelne, persze, de nem törnék le túlzottan.
Az eleje szép volt, aztán nem illettünk össze, anyuci kisfia volt 32 évesen is, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!