Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Titeket erdekelne, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket erdekelne, ha az exetek meghalna?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok ex-halálos kérdés mostanában?

Nekem is attól függ, melyikükről lenne szó, bár szerintem kicsit morbid dolog eljátszani ilyen gondolattal.

Az első esetében szomorú lennék, a középső semleges lenne (talán egy pici, halvány mosollyal nyugtáznám), az utolsó nagyon kiborítana.

2018. márc. 3. 23:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyenben részem (èn 18, ő 23 volt). Sajnáltam, elmentem a temetésére
2018. márc. 4. 00:22
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

Hidegen hagyna.

. 2 esetben( az egyik az ex vőlegényem volt) azért mert nagyon csúnyàn bàntak el velem, sok fàjdalmat okoztak, pedig nem érdemeltem meg.

A többi csak szimplàn nem izgat, nem voltak sem hosszú, sem mély kapcsolatok. Semmilyen érzelmet nem vàltanànak ki.

2018. márc. 4. 01:00
 14/21 Mojjo ***** válasza:
100%
Nagyon is. Nem véletlenül szerettem őket. Szörnyen megrázna, bármelyik exemről van szó.
2018. márc. 4. 03:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon kiakadnék. Egy apró része az életemnek a legkevésbé szeretett exem is, hatással volt arra, amilyen lettem. Lefeküdtem vele, mosolyogtam a közelében, közel éreztem magamhoz az utolsó egyéjszakás kapcsolatomat is, nemhogy egy exet.

Megrázna, ha nem csak max 3 hónapot voltunk együtt, a temetésére is el szeretnék menni, és elmondani a családjának, milyen értékes ember volt a fiuk, és milyen mély nyomot hagyott másokban.

2018. márc. 4. 06:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Mindegyik exem halála nagyon megrázna. Még azé is akire haragszom, mert nem akar szóba állni se velem, bár nincs rá különösebb oka.

Volt egy olyan nő akivel nem is volt kapcsolatom, csak nagyon közel éreztem magamhoz, és ha egyedül lett volna biztos próbálkoztam volna nála. Amikor ő meghalt 40 évesen attól is nagyon rosszul voltam pár napig.

2018. márc. 4. 07:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen. Tartanék nekik egy kis beszédet a temetésükön.
2018. márc. 4. 08:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze, sajnálnám a dolgot, mint általában, ha olyan ember hal meg, akit ismerek. Kiakadni nem akadnék ki, mert okkal lett vége a kapcsolatunknak, és okkal távolodtunk el egymástól teljesen.
2018. márc. 4. 08:13
 19/21 anonim ***** válasza:

ÉRdekelne, persze, de nem törnék le túlzottan.

Az eleje szép volt, aztán nem illettünk össze, anyuci kisfia volt 32 évesen is, szóval...

2018. márc. 4. 18:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnos volt benne részem :( szakítottunk a sok hülyesége miatt, vagyis én hagytam őt el. Rá 1 hónapra sajnos hirtelen elhunyt szívrohamban :( ez most történt nemrég és még mindig gyászolom őt. 3 éves kapcsolat. Volt egy közös múltunk, sok szép emlék, és persze egy közös baba. Erre szerintem nem lehet csak úgy válaszolni ha valaki nem élte még át :(
2018. márc. 29. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!