Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket erdekelne, ha az exetek meghalna?
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 22:00
1/21 anonim válasza:
Nem. Sajnálom azt az időt, amit rá szántam. Naiv voltam és azt hittem, az előnytelen külsőm miatt nem érdemlek jobbat, valaki olyat, aki nem terrorizál és bántalmaz, és emberként bánik velem.
2/21 anonim válasza:
Igen, bár már nem érzek semmit iránta, és volt neki egy bunkó megmozdulása is a szakításunk után, de alapvetően a kapcsolatunk alatt jó volt a dolog, meg emberileg is egyébként (az összeveszést leszámítva) normális volt, úgyhogy biztos azért szomorú lennék.
3/21 anonim válasza:
Sajnalnam. De nem ingatna meg. Sok szep egyutt toltott ido, emlekek, erzelmek dolgok megismerese stb. De az ex, az mar a mult, se kozom hozza, se koze hozzam. Isten veled.
4/21 opened paradise válasza:
Nem mondom,hogy nem érdekelne egyáltalán,de már a harag is elmúlt,olyan szinten nem érzek semmit sem iránta
5/21 anonim válasza:
Nyilván szomorú lennék, elég empatikus lény vagyok. Ha nem is miatta, de amiatt biztosan, hogy az anyjának mennyire fájhat a fia elvesztése.
6/21 anonim válasza:
Igen, mert egy nagyon normális, kedves, szenvedélyes, hűséges, vidám, odaadó csaj volt. Azóta sem találkoztam meg nem volt dolgom olyan lánnyal,mint amilyen ő volt. Bele gondolni is rossz.
7/21 Ignis Subdialis válasza:
Szerencsére eddig egyetlen kapcsolatom sem végződött összeveszéssel, haraggal, szimplán csak beláttuk, hogy mást szeretnénk. A többségük a szakítást követő pár év után "eltűnt" mint szürke szamár a ködben, nem követjük egymás életét, ha meghalnának, tudomásul venném és ennyi. De volt egy, akivel a kapcsolatunk alatt és után is nagyon jó barátok voltunk, nagyon megbíztunk egymásban. Még akkor is tartottuk a kapcsolatot, számítottunk egymásra, amikor mindketten már új párkapcsolatban voltunk. Egyszer felhívott egy délután, hogy kérjen egy gyors segítséget. Pár órával később megpróbáltam visszahívni, nem vette fel. Este kiderült miért: balesetet szenvedett és meghalt. Hát, engem nagyon megviselt. De világos, hogy itt az ex-ség kevésbé játszott szerepet, mint az, hogy egy hozzám közel álló Barátot veszítettem el.
8/21 anonim válasza:
Most még nagy a harag bennem, de ki merem mondani, hogy belehalnek a fájdalomba.
9/21 anonim válasza:
Attól függ, melyik.
Meg hogy hisz-e ilyen ezoterikus baromságokban, mint lélekvándorlás. Aki igen, azt minek sajnálni? Szerinte úgyis újjászületik.
10/21 anonim válasza:
Mindkét exem normális, értékes ember, hát eléggé kiakadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!