Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Titeket erdekelne, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket erdekelne, ha az exetek meghalna?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 22:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Sajnálom azt az időt, amit rá szántam. Naiv voltam és azt hittem, az előnytelen külsőm miatt nem érdemlek jobbat, valaki olyat, aki nem terrorizál és bántalmaz, és emberként bánik velem.
2018. márc. 3. 22:02
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Igen, bár már nem érzek semmit iránta, és volt neki egy bunkó megmozdulása is a szakításunk után, de alapvetően a kapcsolatunk alatt jó volt a dolog, meg emberileg is egyébként (az összeveszést leszámítva) normális volt, úgyhogy biztos azért szomorú lennék.
2018. márc. 3. 22:07
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Sajnalnam. De nem ingatna meg. Sok szep egyutt toltott ido, emlekek, erzelmek dolgok megismerese stb. De az ex, az mar a mult, se kozom hozza, se koze hozzam. Isten veled.
2018. márc. 3. 22:08
 4/21 opened paradise ***** válasza:
Nem mondom,hogy nem érdekelne egyáltalán,de már a harag is elmúlt,olyan szinten nem érzek semmit sem iránta
2018. márc. 3. 22:19
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván szomorú lennék, elég empatikus lény vagyok. Ha nem is miatta, de amiatt biztosan, hogy az anyjának mennyire fájhat a fia elvesztése.
2018. márc. 3. 22:36
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Igen, mert egy nagyon normális, kedves, szenvedélyes, hűséges, vidám, odaadó csaj volt. Azóta sem találkoztam meg nem volt dolgom olyan lánnyal,mint amilyen ő volt. Bele gondolni is rossz.
2018. márc. 3. 22:40
 7/21 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Szerencsére eddig egyetlen kapcsolatom sem végződött összeveszéssel, haraggal, szimplán csak beláttuk, hogy mást szeretnénk. A többségük a szakítást követő pár év után "eltűnt" mint szürke szamár a ködben, nem követjük egymás életét, ha meghalnának, tudomásul venném és ennyi. De volt egy, akivel a kapcsolatunk alatt és után is nagyon jó barátok voltunk, nagyon megbíztunk egymásban. Még akkor is tartottuk a kapcsolatot, számítottunk egymásra, amikor mindketten már új párkapcsolatban voltunk. Egyszer felhívott egy délután, hogy kérjen egy gyors segítséget. Pár órával később megpróbáltam visszahívni, nem vette fel. Este kiderült miért: balesetet szenvedett és meghalt. Hát, engem nagyon megviselt. De világos, hogy itt az ex-ség kevésbé játszott szerepet, mint az, hogy egy hozzám közel álló Barátot veszítettem el.
2018. márc. 3. 22:43
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Most még nagy a harag bennem, de ki merem mondani, hogy belehalnek a fájdalomba.
2018. márc. 3. 22:53
 9/21 anonim ***** válasza:
27%

Attól függ, melyik.

Meg hogy hisz-e ilyen ezoterikus baromságokban, mint lélekvándorlás. Aki igen, azt minek sajnálni? Szerinte úgyis újjászületik.

2018. márc. 3. 22:59
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét exem normális, értékes ember, hát eléggé kiakadnék.
2018. márc. 3. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!