Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem fogadja el, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogadja el, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal.

Ő nem akarja elfogadni.

Legyünk barátok stb.

Mondtam én nem szeretnék.

Nem vagyok egy haragtartó de nem vele szeretném leélni az életemet. Így semmi képpen nem fogok vele újra együtt lenni.

Nincs más srác a képbe, nem akaro kitalálni mással vagyok.

Ötletek?

Az a baj, hogy nem szeretek senkit megbántani, bunkóbak lenni.

Ha nem válaszolok rosszul érzem magam. De ha meg felveszem vele a kontaktot akkor soha nem fogja elfogadni..

Lassan 7 éves kapcsolatról van szó.

2018. márc. 1. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"De ha valaki azt hiszi, hogy majd eljön a nagy ő, aki mellett negyven év izgalom vár, amiért majd tenni sem kell, azt jo eséllyel pofáraesés várja a nagyvilágban."

Elöször is ilyen nem írt a kérdezö, másrészt igenis eljöhet a nagy ö - nekem ezelött 30 évvel jött el, és azóta is megvan a kellö izgalom, söt még a szerelem is.

2018. márc. 2. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

“Mikor összejöttem vele gyerek voltam... Teljesen más gondolkodás, elképzelés tervek...

Mára felnőttem, terveim vannak...

Hasonlot mondott volt baratnom elege bantott, mivel egy no hamarabb erik es 18 elmulik akkor meg foleg nonek szamit a szememben. Ez a gyerekek voltunk inkabb menekulo szoveg szAmomra. Jobb ha azt mondod mas vilag nezeteid vannak jovo keped. Nem kell a foldbe dongolni ilyen erzelmi toltettel.

2018. márc. 2. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:

csak egyrészt a kérdezö 16 éves volt - ami minden esetben gyereknek számít, másrészt meg egy 18 évesnek - akár lány, akár nö, vagy akár fiú - még elég más az elképzelése az életröl meg a valóságról, mint egy 23-24 éves felnöttnek, aki már nem álomvilágban él.

De remélem, te sem állítod, hogy egy olyan "férfi", akinek a bulizás, szórakozás, stb az élete értelme, alkalmas családalapításra meg tartós kapcsolatra. A kérdezö még igencsak sokáig, túl sokáig maradt ezzel az alakkal, semmit nem vethetsz a szemére!

2018. márc. 2. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem senki nem vet semmit a szemére a kérdezőnek. Ő még gyerek, nem kell leragadni a tiniszerelemnél. Én általánosságban írtam amit írtam, de mint mondtam: értetlen vagy. Ez engem a legkevésbé sem zavar, ráadásul a tényeken mit sem változtat.

Neked 30 éve jött el és máig tart. A nagy lószart. Nem magától történt ez, nem a ruletten raktál jókor a nyolcasra, hanem tettetek érte, mind a ketten, folyamatosan, 30 éven át. Na ez az amire kevesen képesek, erről papolok.

2018. márc. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!