Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális dolog ilyenért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ilyenért szakítani?

Figyelt kérdés

21F vagyok van egy baratnőm ő 22L

Az a gond hogy ha megy a vita a drámázás akkor gyűlölöm a baratnőm és egyszerűen nem akarok vele lenni,de ha minden rendben van köztünk ő életem szerelme el tudom magam képzelni mellette,ő emiatt szakított velem hogy ha veszekszünk ő ugyan úgy szeret nem gyűlöl és inkább szakít velem mert szerinte nem is szeretem őt

Más fiú is érzet már így lány íránt

2018. febr. 23. 05:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
A stressz témához még annyit, hogy neked is jót tenne egy erdei sèta. Az idegrendszerednek sokkal pihentetőbb a természetben lenni, mint a tévét bámulni. A sportolás is nagyon jó stressz ellen. Pl.elmehetnétek úszni, utána beültök a szaunába. Sokkal jobban éreznéd magad utána. Ha tényleg szereted ezt a lányt (és saját magadat), akkor szedd össze magdad, emeld meg a segged, és hívd őt el valami programra. Talán még nem késő. A tévé bámulás NEM kikapcsolódás. Csak az idegrendszeredet terheled vele.
2018. febr. 23. 06:35
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után én sem maradnék melletted. Megőrülnék, ha olyan párom lenne, aki a kirándulást, nyaralást nyűgnek fogja fel, és neki csak az lenne a jó, ha otthon tespednénk és kikapcsolódnánk. Fiatalok vagytok, most kell világot látni, élvezni az életet, közös élményeket szerezni. Nem illetek össze: ő aktív, te meg passzív életmódot folytatsz. Hagyd, hogy keressen egy olyan férfit, aki ugyanolyan aktív mint ő. Szerintem én is megőrülnék melletted. Jól tette, hogy kidobott.
2018. febr. 23. 07:07
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az én Édesanyám arra tanított, hogy a haragot sose keverjem össze a mély érzelmeket a pillanatnyi érzésekkel. Az érzelem nem egy elvágható valami, míg az érzés az. Az egyiket vezérelheted, a másikat nem.

Kevesen képesek erre, pedig ez a normális.

Kedvesem is szokott csodálkozni, hogy ha összeveszünk, hogyan tudok odabújni, megszeretgetni.

Mindig elmondom neki, hogy azért mert valamiért haragszom rád, az érzelmeim irántad nem változik!

Ugyan úgy szeretlek mint 1 órával ezelőtt.

2018. febr. 23. 07:51
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

#10. Mert ha csesztetni a főnök és úgy bánnak veled, mint a kutyával a munkahelyen, heti 5nap mondjuk, az nem elég stresszes szerinted?

31/f

2018. febr. 23. 08:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
"Azért mert nincs kedvem elmenni akkor máris ki kell dobni?" Ezen azért jót derülök. Mióta is nem lehet téged semmilyen programra rábeszélni a barátnőd? Mióta "drámázik" a gokartozás miatt? Gyanítom, hogy nem 1 vagy 2 hete, hanem hónapok, talán évek óta. Ennyi idő alatt Neked EGYSZER SEM volt kedved a kedveseddel programod csinálni. Sőt, egyszer sem erőltetted meg magad. Van az úgy, hogy valamihez nincs kedvünk, de a szerelmünk kedvéért összeszedjük magunkat, és a kedvében járunk. Mert szereted a másikat, és boldognak akarod látni. Téged cseppet sem érdekelnek a barátnőd vágyai, mitöbb, hülyeségnek tartod azokat. Na, EZÉRT szakított veled. Bár őszintén megmondom, szerintem feleslegesen koptatom a billentyűzetet, mert nem nagyon fogod megérteni, de kikívánkozott belőlem.
2018. febr. 23. 08:02
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen normális, hogy ezért szakított. Ő aktívabb életre vágyik, te ezt nem tudod neki biztosni. Teljesen érthető az igénye, hogy 22 évesen nem akar otthon ülni, nyaralna, menne ide-oda. A huszon évesek 99%a így él, de 30-40-50-esek jó része is (igazából a 80 éves anyósomat sem elégíti ki az otthon ülés...)
2018. febr. 23. 08:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
14-nek: persze, hogy stresszforrás. De érdemes átgondolni, mennyire van igaza a főnöknek. Ha egyáltalán nincs igaza, akkor munkahelyet kell váltani. Ha meg egy kicsit is igaza van, akkor igyekezni kell jobban dolgozni. A langyos kakában dagonyázás és panaszkodás nem visz előrébb. Továbbra is nevetséges kifogásnak tartom ezt a stressz dolgot. Itt nem arról van szó, hogy a Kérdező kidőlt 1 hétvégére, hanem arról, hogy a szerencsétlen lány régóta próbálja valahova elcsábítani a Kérdezőt, és lehetetlen. Szerinted normális kapcsolat az, ahol SOHA nincs közös program?
2018. febr. 23. 08:09
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván normális ha úgy érzi hogy nem kapja meg amit szeretne.

Amúgy én azért megértelek. Egyetem és munka mellett elég nehéz kikapcsolódni, mert akkor sem aktív dolgokkal tud igazán az ember hanem egy kis pihenéssel, filmmel vagy egy egy sétával, és nem gokartal, meg nem tudom mivel.

Nyilván ha elmegy 1 nap csak erre a hétvége igencsak gyorsan elszáll és a jövőhét megint csak húzós mind a meló mind a tananyag miatt.

Szerintem az egyetem végével jó lehetne a kapcsolat, de neki most kell az amire neked se nagyon időd se kedved nincs.

2018. febr. 23. 08:13
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen értek veled egyet utolsó. Én dolgozok, mellette egyetemre járok, jelenleg lakást újítunk fel, mégis szorítunk heti két estét arra, hogy elmenjünk valamerre. 25/n
2018. febr. 23. 08:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

1. Attól hogy veszekszünk nem gyűlöljük a másikat. Mi is sokat veszekszünk, de mégis mindennél jobban szeretem őt. Eleve akit nem szeretek azzal nem vitázom, azt leszrom.

2. Én is kidobnálak, nekem a tv előtt ülés, és semmi közös program, az a halál. Eleve utálom a tvt. Vagy mennék akkor egyedül, esetleg barátokkal. Esti filmézés (letöltött film, ahol nincs reklám) az a dolgos hétköznapokban jó levezetésnek.

Amúgy tényleg az alapprobléma hogy mások vagytok. Keress egy olyat aki szintén nem szeret semmit csinálni. Viszont ez esetben ne várd hogy csinos legyen...

2018. febr. 23. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!