Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kapcsolat második nekifutásra kiegyensúlyozott, boldog?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal. Sajnos nagyon buta voltam és nem törődtem vele. Sárkány voltam hisztis és önző. Ő nagyon szeretett de nem kapott semmi szeretetet. Szakított velem, haza költöztem tőle. Viszont mindennao beszélünk és együtt töltjük a hétvégéket pedig most 300 km-re vagyok tőle. Azt mondta ha szeretném őt visszakapni nem egy hétbe fog telni de ha igazán akarom akkor megéri mindkettőnknek. És problémák nélkül egyszer a felesége lehetek. Tényleg nagyon szeret. Én most jöttem rá,hogy csak őt akarom.2018. febr. 20. 13:36
1/6 anonim válasza:
Persze, csak tennetek kell érte. :)
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg gyökeresen tudsz magadon változtatni (amit őszintén kétlek, nem láttam még maradandó változást hisztis, önző embernél, de tegyük fel léteznek csodák), akkor van esély, hotgy működhet, de nagyban rajtad múlik a dolog.
4/6 A kérdező kommentje:
Azóta rendbe teszem magammal a viszonyom. Önfejlesztek,rengeteget olvasok a témában. Már nincs akkora önbizalom hiányom. Nekem ez volt amiért úgy viselkedtem. Remélem helyrehozható.
2018. febr. 20. 14:05
5/6 anonim válasza:
Így, hogy tényleg komolyan gondolod és aktívan teszel érte, szerintem igen. Foglalkozz önismerettel is, hiszen az az önfejlesztés alapja, ill. kelleni fog egy nagy adag önuralom azokra az esetekre, amikor előjönnének a régi, berögzült konfliktuskezelési módszereid (hsizti és társai). Nem lesz egyszerű menet, de magad miatt is érdemes végigjárni ezt az utat, nem csak a kapcsolatod miatt. Sok sikert.
3-as voltam.
6/6 anonim válasza:
Persze, érdemes megpróbálni. De azt tudnod kell, hogy vszínűleg nincs utána több esély...de sok sikert hozzá, remélem még tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!