Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki hónapokkal, évekkel később ráírni az exére?
Figyelt kérdés
Leginkább az érdekel, hogy miért lesz valaki kíváncsi, hogy mi van az exével? Érez még iránta valamit és újrakezdené? Vagy mi lehet a kíváncsiság mögött?2018. febr. 19. 14:54
2/3 anonim válasza:
Az, hogy a kutyának sem kellett,
és visszaemlékezett, hogy anno volt egy balek, aki mindent megcsinált neki.
22/N
3/3 anonim válasza:
Ha valakivel jártam és évekig a társam volt, akkor értelemszerűen a barátom is lett. A barátaimra kíváncsi vagyok.
Az egyik exem olyan szinten értelmes nő volt, hogy sosem láttam olyat, aki csak a közelében járt volna. Nem vagyok belé szerelmes, ettől függetlenül simán lógnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!