Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért jár ő a fejembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár ő a fejembe?

Figyelt kérdés

Még oktoberban szakítottunk ah exemmel, mivel egy éjszaka túlzásba vittem az alkoholt és elcsattant egy csók egy idegennel. Teljesen megértem hogy ott hagyott, helyre nem akartam hozni mivel közöttünk volt vagy 77 km és én ezt nyáron minden nap megtettem hogy lássam és fárasztó volt (okés akkor miért választottam onnan stb kimarahatna 😅 )

A lényeg szépen elhidegültunk ő nagyon kész volt állandóan irkodott én közbe osszejottem egy másik csajjal és akkor lett minden vége . Mert éreztem azt ahogyan irt es az utolsó szava , legyél boldog vele. De állandóan csak ra gondoltam nagyon szeretem őt mèg most is próbáltam helyrehozni december végén de már hallani sem szeretne felőlem volt olyan hogy mely depresszióba voltam végette .. mindenről ő jut eszembe ,amihez csak valami köze volt. Sikerült beszélnem vele pár percre és ő boldog de haragszik ràm amit tettem . Vajon ha elmennék a hazukhoz az jo ötlet lenne ?

2018. febr. 14. 22:14
 1/6 A kérdező kommentje:

Elnézést a hibákért és pár helyen az értelmetlen fogalmazásért de utólag is írtam dolgokat bele és nem

Olvastam vissza és telefonról pötyögök

2018. febr. 14. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Vége !!el ne menj a hazukhoz.ilyet csak felelőtlen tizenéves fiúk csinálnak . Kosd le magad lépj túl rajta
2018. febr. 14. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt elbsztad. Idovel elfelejted, es hidd el jobb igy h hallani sem akar feloled, konnyebben elfelejted majd. 1-2 honap utan jobb lesz.
2018. febr. 14. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Meee még szereted, ezért foglalkoztat ő téged; lelkileg kötődsz hozzá. Vagy lehet, hogy nem szereted, csak pl ragaszkodsz, mert társfüggő vagy pl, azt én nem tudom.
2018. febr. 14. 22:33
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 szerintem fél év se lesz elég október óta nem megy 😅

#4 igazad van , de inkább az az érzés akivel le tudtam volna élni az életem , anélkül tudta mit akarok , hogy kimondtam volna .

Próbálok túl lépni , új kapcsolatot kezdeni másokkal de alig ha akarózik, vagyis hogy nem tudok így kotődni semelyikhez.

2018. febr. 14. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#3as vagyok es mi is oktoberbe szakitottnk, azt nem mondom h elfelejted teljesen, de valamennyire gyengul a kotodes, velem is igy volt, csak mi meg ki is bekultunk es talalkoztnk is es talan most rajottem h nem kellett volna, mert mintha megnehezitette volna (viszont a szakito fel keresett fel).Ezert mondtam jo az igy ha nem is akar latni.
2018. febr. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!