Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár ő a fejembe?
Még oktoberban szakítottunk ah exemmel, mivel egy éjszaka túlzásba vittem az alkoholt és elcsattant egy csók egy idegennel. Teljesen megértem hogy ott hagyott, helyre nem akartam hozni mivel közöttünk volt vagy 77 km és én ezt nyáron minden nap megtettem hogy lássam és fárasztó volt (okés akkor miért választottam onnan stb kimarahatna 😅 )
A lényeg szépen elhidegültunk ő nagyon kész volt állandóan irkodott én közbe osszejottem egy másik csajjal és akkor lett minden vége . Mert éreztem azt ahogyan irt es az utolsó szava , legyél boldog vele. De állandóan csak ra gondoltam nagyon szeretem őt mèg most is próbáltam helyrehozni december végén de már hallani sem szeretne felőlem volt olyan hogy mely depresszióba voltam végette .. mindenről ő jut eszembe ,amihez csak valami köze volt. Sikerült beszélnem vele pár percre és ő boldog de haragszik ràm amit tettem . Vajon ha elmennék a hazukhoz az jo ötlet lenne ?
Elnézést a hibákért és pár helyen az értelmetlen fogalmazásért de utólag is írtam dolgokat bele és nem
Olvastam vissza és telefonról pötyögök
#3 szerintem fél év se lesz elég október óta nem megy 😅
#4 igazad van , de inkább az az érzés akivel le tudtam volna élni az életem , anélkül tudta mit akarok , hogy kimondtam volna .
Próbálok túl lépni , új kapcsolatot kezdeni másokkal de alig ha akarózik, vagyis hogy nem tudok így kotődni semelyikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!