Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szeretjük egymást, viszont mindíg a fejembe van. Mit tanácsoltok?
Sajnos a problémád belülről fakad. Hiába a szeretett, ha te kevésnek, nem egyenlőnek érzed magad a pároddal. Ha a gond megmarad, akkor a kapcsolatotok megint meg fog halni. A szerelem nem elég. Helyre kell raknod magad, szembe kell nézni a problémáiddal. Miért érzed magad kevesebbnek? Miért nem értékeled magad? Ha elég őszinte tudsz lenni ezt megbeszélheted a pároddal.
Nekem is van egy raklapnyi komplexusom, de nem vagyok féltékeny a páromra, mert ő mindent elmond és én is mindent elmondhatok neki. Még azt is mennyire nyomi vagyok és bizonyos területeken mennyire alulfejlett.
Szóval addig kerülgeted a forró kását, míg rád nem búrul az egész. Nézz végre a probléma mélyére, mert elveszed magadtól a boldogtól jövőt. Nem elég egy férfit megszerezni, együtt maradni vele keményebb meló. De a komplexusaid szét fognak szedni. ki kell mondanod, szembe kell nézned vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!