Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl hogy többé nincs velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Elhagyott mert egy f. sz voltam és elég régóta együtt voltunk2018. febr. 5. 22:06
11/15 anonim válasza:
Most már nem vascsővel ütöd hanem ostorral....
12/15 anonim válasza:
Na pont ez az érzelmi zsarolás látod ,ez " a mindent megtennék érte".Eddig kellett volna,volt rá időd bőven!
Ezt maximum egyszer elmondod neki ha még nem tetted de már gondolom megvolt.Majd keres ha esélyt akar adni.
13/15 A kérdező kommentje:
Miért érzelmi zsarolás? Számomra azt jelenti hogy az életem adnám érte annyira szeretem, meg védeném bármitől stb
2018. febr. 5. 23:20
14/15 anonim válasza:
Az segít, ha ésszerű magyarázatot keresel az egészre, levezeted, hogy mit csináltatok jól, mit csináltatok rosszul, ezentúl mit fogsz másképp csinálni. Persze légy erősen önkritikus. Amúgy meg ne parázz, pontosan ugyanezen esik át mindenki szakításkor, sajnos nem vagy különleges kis virágszál, ugyanúgy rendbe jössz idővel, mint más. Az is segít, ha tudatosan törekszel a feldolgozásra és nem hagyod magadnak, hogy leragadj az önsajnálatnál vagy önvádnál. Vond le a következtetéseket és lépj tovább.
15/15 anonim válasza:
PErsze, most épp megtennél bármit, aztán ha összejönnétek, nem telne el 1-2 hét és ugyanolyan bunkó lennél vele, mint most.
Megérdemled, remélem, esze ágában nincs visszafogadni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!