Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után hogyan álljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogyan álljak talpra?

Figyelt kérdés

Még egy hónapja sem, hogy véget ért egy több éves párkapcsolatom. Mai napig hiányzik nagyon, és ha kérdik a rokonok hogy mi lett velünk, egyből el kezdek sírni...

Szóval engem még eléggé felzaklat, megsirat a mai napig a szakítás, a hiánya...

Dolgozom, de a meló mellett semmi másra nincs kedvem.

Önbizalmam sincs, nem tudom hogy szerezzem vissza...

Nem tudom mi kötne le, mi foglalkoztatna hogy ne ő rá gondoljak...

Egyszerűen nagyon lelkileg megérintett ez a szakítás, de csak engem őt nem sajnos...

Most azon szeretnék lenni, hogyan felejtsem el...tudom hogy idő, mert ennek idő kell a gyászhoz...

De mégis az önbizalmamat, az életkedvemet hogyan nyerhetem vissza? Emberek közé se bírok menni, a pasikat kerülöm, blokkolom őket nagyon...:(

Jaj segítsetek, nagyon nehéz időszak ez az életemben!!! :(

23 N

2018. febr. 3. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy hónap az még semmi,olyan mint ha tegnap lett volna.Idő tényleg sokat segít 6hónappal ezelőtt ugyan úgy voltam mint te,mondjuk még most sem vagyok túl rajta lehet nem is leszek.De már jobb idővel :) vannak még nagyon rossz napjaim..de már vissza jött az életkedvem van bennem egy kis élet nem sok,de már több mint eddig volt be elégszem ezzel egyenlőre.Azt csináld amihez kedved van,ne erőltess semmi annál rosszabb,ha egésznap feküdni akkor feküdj! járj el szórakozni barátokkal stb..foglalkozz magaddal! tudom nehéz de jobb lesz hidd el,nem hiába nincs már ő veled.
2018. febr. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!