Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan álljak bosszút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút?

Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel augusztusban szakítottunk. Viszont részemről a szerelem nem múlt el, részéről fogalmam sincs. Decemberben megcsalta a pasiját velem, akivel a szakításunk után jött össze. Ezt nem mondta el a pasijának. Majd így pár napja februárban ismét megcsalta a pasiját velem és hitegetett engem, hogy nagyon szeret engem, és most minden más lesz. Aztán lerázott, miután másnap találkozott a pasijával és letiltott engem. Egyértelmű, hogy kihasznált engem és hazudott számomra. Hogyan állhatnék bosszút, ha ő kétszer kihasznált engem és ekkora csalódást okozott? Hihetetlenül jól hazudik és nagyon ügyesen manipulál. A pasija valószínűleg nem is tud erről az egészről. 22/F

2015. febr. 21. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én biztos nem szexelnék ilyen lazán olyan lánnyal, akivel nem járunk, akkor sem, ha szerlemes vagyok bele. Nem kellett volna könnyen adnod magad.
2015. febr. 21. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Köpd be a r*bancot a csavonal
2015. febr. 21. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha Jessica Turúról van szó, akkor szabadulj meg tőle örökre.
2015. febr. 21. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele mikor találkoztunk kedden, hogy biztos nem fogom áthívni magamhoz, de már utalt rá, hogy milyen hideg van kint satöbbi... Jó mondom akkor gyere fele hozzánk és beszélgetünk. Erre, mint kiderült már alvós cucc volt nála, tehát készült erre az egészre! Hihetetlenül aljas. Nem szabadott volna hagynom, hogy kihasználjon tudom, de eszméletlenül jól elő tudja magát adni, szinte egy meseíró.
2015. febr. 21. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor, állj bosszút amikor még egyszer téged keresne fel. annyi lesz csak a dolgod, hogy jól meghúzod és ki lököd a házadból. és így azt érezteted vele hogy, ő nem más mint egy kis lotyó
2015. febr. 21. 20:26
 6/7 Badattitude ***** válasza:
Nem jó a kérdés ! Minek a bosszú, amikor azzal kellene foglalkoznod, hogy jól érezd magad? Ismerkedj, foglalkozz olyan nővel, aki foglalkoztat, ezt a bukszát meg felejtsd el. Gyalúld meg, ha nincs más, vagy éppen unatkozol, de ez úgysem fog örökké menni. Ne bosszúlj, hanem azt csináld, ami jól esik. Egy napon megismerkedsz valakivel, és hidd el, onnantól kezdve az arcát sem tudod felidézni ennek a " se veled, se nélküled " nőnek. Ezzel foglalkozz.
2015. febr. 21. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bárcsak így volna már...
2015. febr. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!