Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szakitanak soha a ferfiak maguktol?
Figyelt kérdés
Soha nem szakitott velem meg senki, mindig nekem kell mindenkivel, pedig ketlem, hogy a ferfiak ne vennek eszre, hogy nem oke minden. (Es arrol sincs szo, hogy ok esetleg javitani akarnanak. Csak ugy elvannak es nem csinalnak semmit.) Szoval miert nem?2018. jan. 31. 20:25
11/16 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy lehet, nekik nem volt szar? Ilyenkor nem nézni kell (meg nem genyózni stb.) hanem kommunikálni. Szerintem.
12/16 A kérdező kommentje:
Jo, de akar azt is kerdezhetnem, miert nem kezdemenyezik a ferfiak a kommunikaciot, mert azt se tette meg senki soha. Azt is en kezdemenyeztem, utana jott a szakitas altalaban, nem a semmibol rogton😄😄
2018. jan. 31. 21:56
13/16 anonim válasza:
A lényeg hogy te már szakítanál.. szex sincse, se semmi..
Minek vagytok együtt akkor szerintem neked kell kilépni ebből a kapcsolatból hogy tovább tudjon lépni.
Gondolom neked is egy teljesebb kapcsolat kéne..
Ha úgy érzed mentehetetlen a kapcsolat és nem szereted őt akkor lépj ebből ki.
14/16 anonim válasza:
Mert nem találnak másikat egyhamar.
15/16 WheneverYouWant válasza:
Ha nem is jó a kapcsolat de a szex folyamatos és jó akkor ne várd hogy otthagyjanak. Csak erre tudok gondolni.
A következőnél próbáld meg hogy megvonod a szexet ha ott akarod hagyatni magad...
Good Luck!
16/16 A kérdező kommentje:
Nincs szex mar jo ideje.
2018. febr. 1. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!