Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert nem szakitanak soha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem szakitanak soha a ferfiak maguktol?

Figyelt kérdés
Soha nem szakitott velem meg senki, mindig nekem kell mindenkivel, pedig ketlem, hogy a ferfiak ne vennek eszre, hogy nem oke minden. (Es arrol sincs szo, hogy ok esetleg javitani akarnanak. Csak ugy elvannak es nem csinalnak semmit.) Szoval miert nem?
2018. jan. 31. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy lehet, nekik nem volt szar? Ilyenkor nem nézni kell (meg nem genyózni stb.) hanem kommunikálni. Szerintem.
2018. jan. 31. 21:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Jo, de akar azt is kerdezhetnem, miert nem kezdemenyezik a ferfiak a kommunikaciot, mert azt se tette meg senki soha. Azt is en kezdemenyeztem, utana jott a szakitas altalaban, nem a semmibol rogton😄😄
2018. jan. 31. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy te már szakítanál.. szex sincse, se semmi..

Minek vagytok együtt akkor szerintem neked kell kilépni ebből a kapcsolatból hogy tovább tudjon lépni.

Gondolom neked is egy teljesebb kapcsolat kéne..

Ha úgy érzed mentehetetlen a kapcsolat és nem szereted őt akkor lépj ebből ki.

2018. jan. 31. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert nem találnak másikat egyhamar.
2018. jan. 31. 23:17
 15/16 WheneverYouWant ***** válasza:

Ha nem is jó a kapcsolat de a szex folyamatos és jó akkor ne várd hogy otthagyjanak. Csak erre tudok gondolni.

A következőnél próbáld meg hogy megvonod a szexet ha ott akarod hagyatni magad...

Good Luck!

2018. febr. 1. 00:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Nincs szex mar jo ideje.
2018. febr. 1. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!