Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az emberek akik azért nem szakítanak, mert nem akarnák "3 (vagy X) évet kidobni az életükből", milyen minta alapján gondolkoznak? XD
Ilyent még nem hallottam :)
M?i értelme lenne a xarba még többet belefeccölni?
Fő kérdésre válasz: nem akarják újrakezdeni a férfi-nő játékot. Már nem olyan fiatalok, fittek, akármi, mint X évvel ezelőtt. Fáradtak ahhoz, hogy keresgéljenek, randizgassanak, aztán lehet nem is lesz a dologból semmi... Nem akarják a "nulláról" újrakezdeni, jobb a langyosban üldögélni.
Kommentedre válasz: ha mégis megtörténik a szakítás, akkor a sok év mind veszendőbe ment. Hiszen, ha nem húzódik idáig, akkor mostanra mással boldogok lehetnének, ki tudja, milyen szakaszban lenne az élet, helyette kezdhetik elölről a férfi-nő játékot... lásd első pont.
Nyilván nem csak azért mondják ezt, mert ez egy kiesett idő.
Valószínű szeretik is a párjukat, bármilyen hihetetlen.
Meg a közös gyereküket, életüket, élményeket, stb.
És ebben mi olyan vicces? xdxdxdxdxdxdxdxdxd
barom
Nem értem én se. Az nem eldobott 3 év, hanem tapasztalat és tanulópénz.
Most fuck logic, nem lép túl 3 éven, cserébe kínlódik még másik x évet?
Remek... :D
7# 3 év után milyen gyerek? Főleg a húszas évek elején. És nyilván nem olyan egyszerű hogy szeretik a párjukat, ha egyszer tudják, hogy szakítani kell. XD
nagybarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!