Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azok az emberek akik azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az emberek akik azért nem szakítanak, mert nem akarnák "3 (vagy X) évet kidobni az életükből", milyen minta alapján gondolkoznak? XD

Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem 3 év tapasztalat, hanem semmi, ami volt nem számít, megszűnt, vége. Nem értem miért kell a múlttal enyit törődni, nem fog bekerülni az önéletrajzba.
2017. júl. 11. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Az előző párkapcsolatomnak én vetettem véget és tényleg úgy érzem, hogy hasznosabban is tölthettem volna azt a négy évet. De pont ezért is szakítottam, mert nem akartam még több időt kidobni.

Ez kicsit olyan, mintha vennék valami ételt jó pénzért, aztán a felénél rájövök, hogy nem esik jól. Most lapátoljam be a maradékot, csak mert drága volt, miközben rosszul vagyok, ha meg kell ennem?

2017. júl. 11. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, nem ertettem en se sosem. Szerintem szimplan idiotak.
2017. júl. 11. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezô: az általad felvázolt helyzet nem rövid (pl 3 éves) kapcsolatoknál àll elô. Ahol már együtt megkeresett pénzbôl közösen egy otthont felépîtettek, ami biztonságis, kényelmes, bejáratott, ne adja Isten még gyerek is van és amúgy szeretet is a felek között onnan az ember oly könnyedén nem ugrálgat kifelé. Majd egyszer talán megérted.
2017. júl. 11. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért a válaszoló a barom amikor te tetted fel a kérdést így: 3 vagy x évet kidobni. Az x év bármennyi lehet, nem? Hiszen te csak a dolog puszta logikáját akarnád megérteni. Az pedig többnyire az, hogy az illető nem akarja elölről kezdeni a szingliséget, ismerkedést stb. Hogy ez jó logika-e az más kérdés. De a válasz korrekt volt.
2017. júl. 16. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!