Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki hogy tette túl magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy tette túl magát a szakitáson?

Figyelt kérdés
Tudom én is követem el hibákat de ezt nem érdemeltem.Nagyon szerelmes vagyok még mindig a volt barátnömbe.De a tudat hogy egyböl másal let nagyon szarul esik.Nem voltunk sokat együtt de én még soha nem voltam senkivel ilyen boldog nem tudom mit tegyek.Ha ilyen hamar mással let akor nem sokat jelentetem neki ugy érzem.De legalább beszéltük volna meg a dolgokat mert itt maradtam rengeteg kérdésel amire nincs válasz.Anyi választ kaptam ne haragudj sajnálom.Nem birok tovább lépni sajnos nem mulnak el az érzéseim iránta.Már 4 honapja elhagyott.Még nem jártam igy soha.Nem akarok már szenvedni miata ö már le se szar nem érdekli mi van velem.Tanácstalan vagyok.
2018. jan. 31. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Mindenhonnan kitöröltem a nyomát,hogy ne nézzem minden nap. Így is fél év és egy pszichológus kellett.
2018. jan. 31. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nálam még folyamatban van. Az a gond, hogy eléggé aljas módon bánt velem a kapcsolatunk alatt is (megcsalt az exével, utána is a csaj kellett neki, elhanyagolta a kapcsolatot, hazudott, nemibetegségem is lett, stb). mégis ragaszkodom hozzá.

Na ezt próbálom tudatosan leépíteni magamban, ismételgetem, hogy milyen szar dolgokat tett, tudatosan állok ellent az elgyengüléseknek.

Próbálkozik, talonba akar tartani (volt barátnője nem fogadta vissza), ezért próbálkozik irogatni, találkozni akar, ennek véget vetettem, letiltottam.

2018. jan. 31. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját “technikámat” írom le neked. :D

A legelső dolog, amit tenni szoktam, hogy mindenféle közösségi oldalról letíltom. Aztán törlöm/tíltom a telefonszámát és az összes róla készült képet/közös képet, vagy elrejtem, hogy ne lássam, vagy törlöm. Ez attól függ, hogy hogyan váltunk el illetve, hogy miért váltunk el egymástól. És ami még nagyon fontos, hogy járj el sokat kikapcsolódni, ismerkedj sok emberrel. És egy idő után úgyis elfog múlni, úgyis lesz egy másik, aki majd jobb lesz, mint a volt barátnőd. De annak nincs értelme, hogy saját magadat ostromold egy olyan ember miatt, aki nem érdemelt meg. Tudom, hogy rossz, de lesz majd jobb is hidd el. Nekem a 4 éves kapcsolatomat 2 évembe tellett kiheverni. És így tettem ahogy leírtam. Aztán a végén már csak azon kaptam magamat, hogy már nem is érdekel, hogy mikor megláttam teljesen közömbös volt számomra és saját magamon is meglepődtem és jó érzés volt. Fel a fejjel!! :)

2018. jan. 31. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
37%

Milyen technika meg pszichológus? Jézusom.

Okkal lett vége, hagyd a pi csába és kész.

Én is estem már át szakításon(megcsalt a rib anc), és mégis élek, itt vagyok. Nem kell túlbonyolítani...

2018. jan. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!