Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férfiak tényleg ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ilyenek szakítás után?

Figyelt kérdés

Több helyen is láttam erről szóló képet, hogy a nők szakítás után összeomlanak, majd x idő múlva túlteszik magukat a dolgon, a férfiak meg először felszabadultak, és x idő után elkezdik hiányolni a volt párjukat, és ekkor kezdik el rosszul érezni magukat. Most ért véget az első komoly kapcsolatom, nem tudom, mire számíthatok :/

25L

2018. jan. 30. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ezt nem lehet általánosítani. Mindenki másképp kezeli, minden helyzet más.
2018. jan. 30. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Amit láttál, csak ostoba általánosítás. Arra koncentrálj, hogy TE le tudd zárni, ne azon agyalj, hogy ő esetleg valamikor megbánja visszatáncol hozzád, mert csak magaddal cseszel ki.
2018. jan. 30. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy éli meg.

Csak éld tovább az életed és fel a fejjel, előre :)

2018. jan. 30. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Általánosítás, szerintem személyfüggő. A környezetemben azt vettem észre, hogy a férfiak szakítás után tényleg meglettek viselve érzelmileg, míg a nők 1-2 nap múlva már más ágyában voltak.
2018. jan. 30. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Az előzőnél azt hittem, hogy az "igazi". Nem én voltam a hűtlen. "Pofára estem, mint a zsíros kenyér", bár inkább Böde Dani dzsúdózott volna le :| Annyira megviselt, hogy egy hét alatt 10kg-ot fogytam. Hetekig mély depresszióban voltam. NAGYON nehezen jöttem ki belőle! De azóta már okés vagyok. (thnx to my family and to my good friends!)

NEM voltam felszabadult.

39F

2018. jan. 30. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:

#utolsó

Én végig hűséges voltam, ő három alkalommal csókolózott mással, én ezt így már nem bírtam tovább, szakítottam. Nekem viszont nagyon hiányzik :(

2018. jan. 30. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Volt olyan, ami nem viselt meg, viszont én olyan vagyok, hogy ha megbántanak, szakítanak velem akor magam alatt vagyok jó pár napig/hétig.. esetleg hónapokig. Ez a kapcsolat hosszától is függ.
2018. jan. 30. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező az utolsóra: Sajnálom a helyzetedet és megértelek mert hasonló csónakban eveznénk, ha én ebből már nem szálltam volna ki. Nekem is azt mondták, hogy ez csak a régi (szép) emlékek túlidealizált kombinációja!

Ő hibázott, NEM érdemel meg téged, el kell engedned! Sajnos most ezt fel kell dolgoznod, csak rajtad múlik igazából! Nagyon drukkolok, hogy kijöjj ebből pozitívan!

Kitartást!

(5-ös voltam)

2018. jan. 30. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénenként változik. nekem eddig egy szakításom volt, (férfiként) de én kb egy hét alatt túl lettem rajta, aztán nem is gondoltam rá kb.
2018. jan. 30. 22:08
 10/11 A kérdező kommentje:

#

Köszönöm! Valóban ez (is) olyan nehézzé teszi, az a rengeteg szép emlék, amin osztozunk. Ugyanakkor azt érzem, nem ezt érdemlem, mert mindent megtettem érte, és én sosem csináltam volna vele ilyet, nem h háromszor...

2018. jan. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!