Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor bosszantóbb összefutni az exxel? Éjszaka vagy korán reggel?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 19:14
1/14 A kérdező kommentje:
szakítás, párkapcsolat, ex
2018. jan. 27. 19:14
3/14 A kérdező kommentje:
Jajj, az előzőeket a kulcsszavakhoz akartam írni. :D
2018. jan. 27. 19:15
4/14 anonim válasza:
Talán ha képes lennél normálisan lezárni egy kapcsolatot akkor nem lenne semmi bosszantó találkozni azzal akit egykoron kedveltél.
6/14 A kérdező kommentje:
Csak képzeljétek el a szitut: Reggel felkeltek és meglátjátok az exeteket vagy éjszaka egyszer csak szembejön veletek. Melyik a bosszantóbb?
2018. jan. 27. 19:24
7/14 anonim válasza:
Ok, én elképzelem. De mivel ex, hidegen hagy. Reggel szarul nézek ki, mert még kómás vagyok és morcos, este meg már kómás vagyok és morcos. De ez extől független.
8/14 anonim válasza:
Számomra semelyik nem lenne bosszantó.
Vége, lezártuk, kész.
9/14 anonim válasza:
Nekem csőlatasom van reggel és este is,tehát nagy valószinüséggel észre sem venném.
10/14 anonim válasza:
Általában nem ismerem fel, főleg ha régen találkoztunk, na de komásan reggel, vagy este sötétben kizárt, hogy megismerjem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!