Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon dühösek lennétek ha a barátnőtök miközben alszotok kilakkozná a körmeiteket, és eldugná a körömlakklemosót, és reggel sietnetek kell valahova?
Ahhoz a barátnőmnek nagyon ügyesnek kell lennie hogy megtudja ezt tenni anélkül hogy felébrednék rá. Másrészt a garázsba van nekem 4 liter acetonom azt szoktam 50% ban hígítani vízzel és azt használja körömlakk lemosónak. Másrészt van idehaza nitro hígítóm is azzal is lejön a körömlakk, még az is ami több éve száradt rá egy bútorlapra. De ha mégsem lennének itthon belőlük akkor sem esnék kétségbe, mert olyan helyen dolgozom ahol ezek adva vannak.
De egyébként a barátnőm nem az a fajta hogy tréfálkozzon velem, főleg ilyenekkel, tudja hogy akármit csinál felébredek rá, és azzal is tisztában van ha nem kellemes dologra ébredek, akkor egész nap nyűgös vagyok, és akkor elviselhetetlen a természetem is.
Nem, de ha az arcomon nincs smink reggelre, még orrnyergen is fejelném.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!