Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Össze mernétek jönni ilyen növel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze mernétek jönni ilyen növel?

Figyelt kérdés
Megtudtam rola hogy a párját 1 éven keresztül csalta.Én bejövök neki unja a párját és ott hagyná értem.De akkor én is igy járnék vele.1 év sok idö addig haza birt menni mástol a párjához.
2018. jan. 30. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól látod, egy ilyenre képes sunyi, gerinctelen lotyóban nem lehet megbízni és pontosan ugyanígy járnál vele. Én hányok az ilyen emberektől, meg se fordulna a fejemben összejönni egy ilyennel, de ezt már neked kell eldöntened.
2018. jan. 30. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán,de csak ha élvezi az alárendelt szerepet:D Nem mintha kikérném a véleményét róla.
2018. jan. 30. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem
2018. jan. 30. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég aljas, mi a garancia, hogy téged nem un meg idővel?
2018. jan. 30. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Kihasználnám úgy, ahogy ő használt ki mást.
2018. jan. 30. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Nem biztos, hogy pont így járnál vele. Én középkorú nő vagyok. Ha visszagondolok a kapcsolataimra mindegyik hosszabb ideig tartó kapcsolatom mást hozott ki belőlem. Volt egyenrangú kapcsolatom, aztán volt egy domináns partnerem mostani énemmel csak ámulok bámulok, hogy milyen alárendelt szerepben is tudtam lenni, merthogy imádtam azt a srácot. A házasságomban én vagyok a "domináns" ami általában jó de néha unom. Tehát nem biztos, hogy a lány veled is ugyanolyan lenne mint a párjával, merthogy Te egy másik ember vagy más tulajdonságokkal. Lehet melletted Ő lenne a hűség mintaképe!
2018. jan. 30. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: A tündérmesékben mindenképp. A valóságban nem.
2018. jan. 30. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, szemelyes tapasztalatbol mondom neked, hogy rosszul fogsz jarni, bszd meg parszor aztan dobd el. Ha megszereted egy kicsit is, maris a csapdajaban vagy.. keruld el jo messze (persze miutan megkrtad a rbancot)
2018. febr. 2. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!