Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tesztek szakítás után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek szakítás után a közös képeitekkel?

Figyelt kérdés
Ha egy hosszú kapcsolat szakítással zárul, rengeteg megörikített élmény, közös kép készül. Ezekkel ki mit tesz? Kitörli, mintha sosem létezett volna, mert úgysem nézegeti, vagy megtartja, hiszen az élete része volt. Kíváncsi lennék a véleményekre.

2018. jan. 16. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7 év alatt 1db közös képünk készült, a szalagavatómon 😅

Még akkor ki lett írva cd-re, azóta nem is láttam, azt sem tudom hol van

2018. jan. 16. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Az életem része, így hát marad minden 😃

Facebookról talán átraknám „csak én” láthatóságra

2018. jan. 16. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Facebookról leszedem, telefonról mindent átrakok a gépre, ahol valami eldugottabb helyen tárolom őket.
2018. jan. 16. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Eleve nem kell kirakni közös képeket. Én amúgy szerintem a közösségi oldalról leszedném,de fentmaradhatna a gépen, vagy cd-re kiírva, mint emlék, a múltam egy darabja.
2018. jan. 16. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A Facebookról leszedtem, a telefonról töröltem, a felhőben meghagytam, a kinyomtatott albumot eltettem emlékbe.

F26

2018. jan. 16. 17:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem törlöm őket, csak a telefonomból. A számítógépre felteszem egy mappába az összes képet és ennyi. Illetve közösségi oldalról is leveszem ami kint van.
2018. jan. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!