Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan miert alazza a ferfi az exet?
Az én exem nem alázott meg kapcsolat után. Ne általánosíts.
21N
Mert kényelmesebb, lelkileg könnyebb abban a tudatban élni hogy minden rosszért egyedül te voltál a felelős, ő mindent jól csinált.
Ha kicsit elgondolkodna, megnézné, beismerné hogy ő miket, miben, hol hibázott, az kicsit fájdalmas, nehezebb lenne számára, viszont nem pocskondiázna, másrészt ő is tanulhatna a hibáiból és a következő kapcsolatában nem futna bele ugyanazokba a dolgokba.
Szóval, valószinűleg neki lesz rossz végeredményben, nem neked.
Mert sértve érzi magát. Ezért haragszik rád.
Vagy magára haragszik, amit rád hárít.
Ha amúgy is ilyen fröcsögős, kiállhatatlan és agresszív kismalac akkor ne csodálkozz. Rosszul esik ez érthető, de majd elmúlik. Legalább biztos nem fogod megbánni a döntésedet. Ő pedig majd csak leáll.
A hapsiról: "Nagyon aljas volt egesz kapcsolatunk alatt velem" "Agressziv ember agressziv is marad "
Rólad: "Ettol fuggetlenul azert nagyon faj, mert nem ezt erdemeltem/erdemlem." "Masfel evig turtem"
Azért csinálja, mert másfél évig hagytad. Mivel belementél, igazából pont ezt érdemelted. Az, hogy valaki rövid ideig szenved egy tönkrement kapcsolatban, az megesik. De az, hogy valaki másfél évig van egy teljesen rossz kapcsolatban, az már az egyén SAJÁT hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!