Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon szeretem, ő is azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, ő is azt mondja szeret de szakított mert szerinte nem működne ezek után sem. Mit csináljak? Azon gondolkozom öngyilkos leszek. Én ezt már nem bírom tovább.

Figyelt kérdés

2018. jan. 7. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

A szeretet/szerelem nem elégséges feltétele annak, hogy működjön egy kapcsolat. Kb semmire sem elég, ha mellette fontos dolgok nincsenek meg.

A féltékenykedés pl egy ilyen dolog. Simán felülírja a szerelem érzését is. Ezt be kell látnod.

Az "öngyilkos leszek" baromságra meg...meh...figyelj, ha hülye vagy tedd meg, de miért tennéd? Van még ezer meg egy ember a földön, aki a társad lehet. A probléma fel nem ismerése miatt arra tippelek, hogy fiatal vagy, tehát bőven van még időd.

Szedd össze magad.

2018. jan. 7. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Fiatalon nem indok ongyilkossagon filozni. Ez nem normalis. Vagy csak annyit olvasta itt a gyakorin hogy rajott ez jo manipulativ modszer itt borzolni esetlegesen az embereket vagy a palijat. Aztan nezne nagyon ha szembe talalna magat egy ongyilkos rokonnal mint en. Mar nem viccelne tovabb (bar en ezzel sosem vicceltem)...
2018. jan. 7. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Jeszus de nagy butaságot mondasz :)) Hisz szingli lettél újra :)) Erős, független, tündöklően ragyogó hahó :))) Van ennél jobb állapot? :)) Megmondom neked : en i en csé ;)) :))
2018. jan. 7. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Fordítom neked utolsó válaszolót: nincs..:)))

figyu bemásolom neked az én kérdésemet: három év kínlódása..nyáron írtam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

én is gondolkoztam már mindenen, csak sírtam, minden percben rá gondoltam de aztán elmúlt a szerelem! Annyira bunkó volt hogy...illetve ismerkedni kezdtem másokkal jót tett rájöttem annyira rossz mégsem lehetek...

Jelenleg csodálkozom hogy egy ilyen f....szal hogy bírtam ki egyáltalán ... Nem érdemel meg téged hidd el..Ja nekem is azt mondta semmi közös nincs bennünk..blabla..

Ez egy gyászfolyamat túl kell lenni rajta. A szerelem sötét verem megizzadsz míg kikecmeregsz..:) Kitartás!

Jön majd valaki aki kimozdít ebből nekem is jött, bár már nem vagyunk együtt ..hidd el nem véletlen alakultak így a dolgok...hagyd egy kicsit mi hatszor játszottuk ezt el..nem szabad ennyire nekikeseredned tudom így legalább magad mellett érzed. De a párkapcsolat társas játék azt se feledd....nektek amúgy párterápia kéne amúgy..megérne egy kísérletet! Ha szeret akkor nem fog nyekegni,hajrááá!

Utálom amikor egy párkapcsolatban csak az egyik fél érzései számítanak ne add könnyen szerintem ha úgy döntesz megpróbálod. Mit veszíthettek, semmit!!!?

2018. jan. 7. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett? Valami pozitív változás esetleg...? :(
2018. jan. 16. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!