Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mások is minden kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is minden kapcsolatot megszakítanak az exükkel?

Figyelt kérdés
Nyáron szakítottunk a volt barátommal, akivel mielőtt összejöttünk nagyon közeli barátok voltunk, sőt lelki társak aztán összejöttünk és kb. fél évig voltunk együtt. Mióta szakítottunk nem írunk egymásnak facen, Ő még a szülinapomon se köszöntött fel, pedig eddig mindig felköszöntött. Többször összefutottunk, mert közös a baráti tátsaságunk. Volt olyan, hogy messziről elkerült csak köszönt és ennyi, legutóbb megkérdezte hogy vagyok és beszélgettünk kicsit, talán azért jött oda hozzám, mert érezte, hogy ez így nem okés... Amúgy Ő szakított velem, ezért nem kezdeményezem én a beszélgetéseket. Nem tudom miért kerül, amikor Ő szakított, Ő akarta így... Mi lehet az oka?

2018. jan. 3. 22:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem szakitom meg de tulkeppen mit beszelgessek vele ??
2018. jan. 4. 09:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Facebookon a komolyabb kapcsolatok ismerősök maradtak és évi 1-2x egy "mizu,semmi,velemse,munkaok,újpárodoké?,az,klassz,majd beszélünk,perszeszia" típusú semmit mondó sz.rság elhangzik köztünk chaten, de ezen kívül még csak rájuk se szoktam keresni. Pedig egyik férfival 7 évig ismertük egymást és beszéltünk napi szinten, de már egész egyszerűen nem tudok velük úgy beszélni, mint annó. Ha az új párom arra kérne, le is törölném őket, mert már nem ragaszkodok ezekhez a szálakhoz.
2018. jan. 4. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezt... attól, hogy párként nem működtünk, miért ne lehetne köztünk jó kapcsolat továbbra is?

Az első exemmel néha beszélek online, a másodikkal, meg az ő barátnőjével meg nagyon sokszor szervezünk programot négyesben (ők ketten + mi ketten a párommal), ők is nagyon jó barátok a párommal, mi is jóban maradtunk, a barátnőjét bírjuk, akkor miért ne? Most is velük szilvesztereztünk pl :)

Mondjuk fel kell nőni ahhoz, hogy valaki ezt tudja kezelni.

2018. jan. 4. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyikkel sem, pedig volt már pár. Némelyik megkeresett, válaszoltam nekik, de leszögeztem, hogy esélytelen újrakezdeni. Szerintem aminek vége van, annak okkal van vége.

30/F

2018. jan. 4. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért jó megszakítani, mert így tuti túl lépünk és nem jönnek vissza az érzelmek.

Pl akkor esélytelen, hogy kiszeress belőle, ha továbbra is minden nap beszéltek. Vagy akár hetente. Ha hónapokig nem beszéltek, túllépsz. Meg ő is. Ha utána viszont megint gyakran beszéltek, visszajönnek az érzelmek. Pl amikor 7 hónap nem beszélés után írt exem a szülinapom miatt, váltottam vele pár szót, és így nem kavart fel, de ha újra sokszor beszélnénk, visszajönne a szerelem és csak fájna...

2018. jan. 7. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!