Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is minden kapcsolatot megszakítanak az exükkel?
Sose értettem ezt... attól, hogy párként nem működtünk, miért ne lehetne köztünk jó kapcsolat továbbra is?
Az első exemmel néha beszélek online, a másodikkal, meg az ő barátnőjével meg nagyon sokszor szervezünk programot négyesben (ők ketten + mi ketten a párommal), ők is nagyon jó barátok a párommal, mi is jóban maradtunk, a barátnőjét bírjuk, akkor miért ne? Most is velük szilvesztereztünk pl :)
Mondjuk fel kell nőni ahhoz, hogy valaki ezt tudja kezelni.
Egyikkel sem, pedig volt már pár. Némelyik megkeresett, válaszoltam nekik, de leszögeztem, hogy esélytelen újrakezdeni. Szerintem aminek vége van, annak okkal van vége.
30/F
Azért jó megszakítani, mert így tuti túl lépünk és nem jönnek vissza az érzelmek.
Pl akkor esélytelen, hogy kiszeress belőle, ha továbbra is minden nap beszéltek. Vagy akár hetente. Ha hónapokig nem beszéltek, túllépsz. Meg ő is. Ha utána viszont megint gyakran beszéltek, visszajönnek az érzelmek. Pl amikor 7 hónap nem beszélés után írt exem a szülinapom miatt, váltottam vele pár szót, és így nem kavart fel, de ha újra sokszor beszélnénk, visszajönne a szerelem és csak fájna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!