Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet Facebookon lezárni egy kapcsolatot?
2 évig voltunk együtt, és a srác egy facebookos "nekem ez nem megy tovább" üzenettel akarta elintezni az ügyet. (én voltam olyan barom, hogy felkerestem, hogy személyesen is megbeszéljük, én nem akartam szakítani)
Szóval mi vesz rá egy embert, hogy egy 2 éves komoly kapcsolatot üzenetben zarjon le, indok nélkül? Pedig nem is fiatal fiúról van szó. (27 éves)
Ha ez nincs akkor valószínűleg csak sms-t ír. Ha sms sincs akkor felhívott volna, ha telefon sem lett volna akkor elment volna.
Szóval a leges legegyszerűbb megoldást választotta. De veheted úgy is, hogy kábé ennyire érdekli ezaz egész...
Gyáva nyúl. Egy percig se bánd, hogy vége lett, mert minden konfliktust hasonlóan gerincesen oldott volna meg.
Pl. ott a gyerek és ő inkább lelép, ha baja van, mint megbeszélje veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!