Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak meddig mentek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak meddig mentek el egy kis szexért?

Figyelt kérdés

Elég jól megszivatott egy férfi pedig az ilyeneket mindíg kiszúrom időben...

Nos..Adott egy jólszituált férfi,megnyerő modorral stb Az első pillatantól kezdve klappol köztünk minden.Hajnalig tartó beszélgetések ebédek,vacsi.Kisfiának együtt vettünk karácsonyra ajándékot.Nekem többször akart venni kabátokat,vagy éppen azt ami tetszett,de nem engedtem neki...Végül egy fülbevalót megengedtem,h vegyen,mert látszott rajta,h nagyon szeretné és olcsó is volt.Elvitt romantikázni kilátóba stb.Érezhetően vonzódik hozzám a gesztusai,érintése a megnyílvánulásai a bókjai stb..Anyukájának bemutatott,ott voltunk 24-én.Kisfia is tudott rólam...Annyit mondott,h jó irányba haladunk,h belém szeressen...

Az eddig leírtakig nem voltunk "együtt".

Tudta,h egy nagyon rossz kapcsolaton vagyok túl...24-én este hazaértünk megtörtént aminek megkellet(kudarc volt részéről)...Másnap elutazott a fiával és megszűnt létezni.. (írtam is ki kérdést)

Tegnap írta,h ennyi volt,mert úgy érzi nem egymást keressük...

Ez mennyire álltalános,h a pasik ennyire betudnak etetni egy nőt?Nem az a fő gond,h szex után nem keres.Hanem,h ennyire megtudta játszani magát egy kis szexért cserébe és tudta jól,h milyen dolgokon mentem keresztül.

Komolyan filmekben nincs ilyen színészi játék...

Ez mennyire általános,h a férfiak ezt így eltudják hitetni?Egyálltalán nem éreztem rajta,h csak kiakar használni...

Ilyenkor azért van valami bűntudata?

Ő azt,állítja nem a szex miatt csinálta ezt....

Esküszöm,h nem értem az embereket.... :(

2017. dec. 31. 10:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%

#8 semmilyen szempontból nem lényeges, hogy mikor van szex. Ha valakinek a szemében csak azért leszek értékes, mert x ideig váratom, az már rég rossz. Volt olyan kapcsolatom, ahol az első randi végén szexeltünk és 1,5 éves kapcsolat lett, de volt olyan is, akiről több hétnyi fűzögetése után is tudtam, hogy csak szexre megy, hiába játszotta a jófiút. Emberismeret a kulcsa az egésznek.

Amúgy meg nem abban a világban élünk már, hogy a szex valami megvetendő, bűnös dolog lenne(hacsak nem megcsalásról van szó). Volt olyan, hogy tudtam a pasiról, hogy szexre játszik, le is feküdtem vele, mert úgy voltam vele, hogy egy ilyen embertől komolyat úgyse akarnék, de legalább volt egy jó esténk :) Sőt, utána már ő akart többet.

2017. dec. 31. 11:22
 12/25 anonim ***** válasza:

pofibuki!

Írd már le, hogy hol adta el magát, és hol írta azt, hogy családos a férfi?Szövegértelmezés 0.

"Ilyenkor azért van valami bűntudata?

Ő azt,állítja nem a szex miatt csinálta ezt...."

Nincs bűntudata és a szex miatt csinálta.

2017. dec. 31. 11:24
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

# 11

Vallja, akinek semmit sem jelent a szex csak pillanatnyi felüdülést s egy kapcsolat létrehozásának "segédeszközét".

Mai világ...aki libanc akar lenni, legyen s viselje bélyegét meg megbecsült értékét egy "kapcsolatban"...

2017. dec. 31. 11:28
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

# 12

Ebédek, vacsik, ajándék...eladva...s ez nem udvariasság, mielőtt ezzel jönnél.

Szerinted a gyerekét a gólya hozta s az neveli mellette? :DDD

Lenne mit felfognod...szövegértő szaki:D

2017. dec. 31. 11:32
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

"Ebédek, vacsik, ajándék...eladva...s ez nem udvariasság, mielőtt ezzel jönnél.

Szerinted a gyerekét a gólya hozta s az neveli mellette? :DDD

Lenne mit felfognod...szövegértő szaki:D"

Ja tehát szerinted randikhoz nem tartozhatnak hozzá közös étkezések. :D Az eszedbe sem jut, hogy felesben fizették... A hatalmasan sokba került ajándék meg egy olcsó fülbevaló volt. :D :D :D

És az sem jut eszedbe, hogy a férfi egyedül neveli a gyerekét?Vagy éppen nála volt láthatáson te okos?Gondolod bemutatta volna az anyjának a kérdezőt, ha a feleségével lenne?Tényleg sokat ittál előre. :D

2017. dec. 31. 11:39
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Pofibuki

inkább igyál még egy kicsit. Te olyan szánalmas vagy, rajtad már nem ront semmi😁

2017. dec. 31. 11:42
 17/25 A kérdező kommentje:

A gyengébbek kedvérét 7 éve alvált apáról van szó ;) A fülbevalót visszaadtam neki egy borítékban levél kiséretével együtt (postaláda)

Az együttlétünket nem részletezném,de nekem nem tűnt akkor úgy,h megviselné a dolog jó hangulatban telt az este további része...

Akik normálisan írtak köszönöm :)

2017. dec. 31. 11:50
 18/25 anonim ***** válasza:

1 Vannak akik nagyon jól megjátszák ezt.

2 Vannak akik nem játszák meg, csak rájönnek, hogy tényleg nem azt a nőt keresik. Mégsem tetszik igazán valamilyen téren.

Nem tudom miért kell kizárni a második variáció lehetőségét.

2017. dec. 31. 12:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Haha
2017. dec. 31. 13:19
 20/25 anonim ***** válasza:

"Az első pillatantól kezdve klappol köztünk minden."

A 17-20 evesek szoktak ilyen dumaval jonni, azt hiszik o lesz az igazi 1 nap utan XD

Lehet te is egy 20 eves vagy, ha nem, akkor meg gondolkozz el hogy agyilag lehet ott vagy.

Orulok hogy porul jartal, mert ahogy irtad hogy kiszurod a ferfiakat, te se lehetsz artatlan. A karma egyenlitett.

2017. dec. 31. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!