Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak meddig mentek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak meddig mentek el egy kis szexért?

Figyelt kérdés

Elég jól megszivatott egy férfi pedig az ilyeneket mindíg kiszúrom időben...

Nos..Adott egy jólszituált férfi,megnyerő modorral stb Az első pillatantól kezdve klappol köztünk minden.Hajnalig tartó beszélgetések ebédek,vacsi.Kisfiának együtt vettünk karácsonyra ajándékot.Nekem többször akart venni kabátokat,vagy éppen azt ami tetszett,de nem engedtem neki...Végül egy fülbevalót megengedtem,h vegyen,mert látszott rajta,h nagyon szeretné és olcsó is volt.Elvitt romantikázni kilátóba stb.Érezhetően vonzódik hozzám a gesztusai,érintése a megnyílvánulásai a bókjai stb..Anyukájának bemutatott,ott voltunk 24-én.Kisfia is tudott rólam...Annyit mondott,h jó irányba haladunk,h belém szeressen...

Az eddig leírtakig nem voltunk "együtt".

Tudta,h egy nagyon rossz kapcsolaton vagyok túl...24-én este hazaértünk megtörtént aminek megkellet(kudarc volt részéről)...Másnap elutazott a fiával és megszűnt létezni.. (írtam is ki kérdést)

Tegnap írta,h ennyi volt,mert úgy érzi nem egymást keressük...

Ez mennyire álltalános,h a pasik ennyire betudnak etetni egy nőt?Nem az a fő gond,h szex után nem keres.Hanem,h ennyire megtudta játszani magát egy kis szexért cserébe és tudta jól,h milyen dolgokon mentem keresztül.

Komolyan filmekben nincs ilyen színészi játék...

Ez mennyire általános,h a férfiak ezt így eltudják hitetni?Egyálltalán nem éreztem rajta,h csak kiakar használni...

Ilyenkor azért van valami bűntudata?

Ő azt,állítja nem a szex miatt csinálta ezt....

Esküszöm,h nem értem az embereket.... :(

2017. dec. 31. 10:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sajnos vannak ilyenek. Nekik ez egy játék, hogy meg tudnak-e hódítani. Minél nehezebben kapható a lány, annál több trükköt bevetnek, annál nagyobb a dicsőség utána.
2017. dec. 31. 10:22
 2/25 Heart of Darkness ***** válasza:

"Nos..Adott egy jólszituált férfi.."

Nem is olvasom tovább inkább. Annyit mondanék, hogy a normálisabb férfiak(és nők is) általában előre letisztázzák, hogyha csak szexet szeretnének a másiktól és nem hülyítik be az illetőt.

2017. dec. 31. 10:24
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Kudarc volt részéről? Nem lehet, hogy ez a probléma? Ez azért egy férfinak elég kényes pont.
2017. dec. 31. 10:41
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is erre gondoltam. Szerintem az lehet a baj, esetleg nem passzoltok szexuálisan.
2017. dec. 31. 10:43
 5/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem lehet, hogy az a típusú pasi, akinek minden az ágyban dől el? Hogy az első szex dönti el nála, hogy összeillik-e az adott nővel vagy sem? És amikor lefeküdtetek, egyszerűen nem érezte azt az átütő varázst, ami arra sarkallná, hogy a nővel folytassa. Ez a "kudarc" szó amúgy is elég árulkodó.
2017. dec. 31. 10:45
 6/25 anonim ***** válasza:
Én is erre gondolok. Nem volt jó a szex?
2017. dec. 31. 10:50
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor megtörtént minden vagy nem. Mi volt a kudarc? Írd már le egyértelműen mi volt, ne ködösíts.

Én arra tippelek, sérti az önérzetét a kudarc, inkább lelépett. De ehhez pontosan tudni kéne mi történt.

2017. dec. 31. 10:55
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

Batki, inkább nők, mennyiért lehet megvenni titeket szexre?

Téged ennyiért mesével, amit leírtál magadról:DDD

Családossal kikezdesz s csodálkozol, hogy lapáton vagy dolog után.Kellett egy kis lazítás neki:DDD

Bocsi, de te teljességgel miss pita vagy, ész nélkül leírásodból...semmi tartásod...eladtad magad.

2017. dec. 31. 11:00
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, sok volt a pezsgő? Éjjel még messze van.
2017. dec. 31. 11:02
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

# 9

Ő adta el magát...egy gerinces nő nem ilyen, de hasonszőrű vagy vele bizonyára kis gilisztám, ezért nem érted;)

2017. dec. 31. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!