Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak meddig mentek el egy kis szexért?
Elég jól megszivatott egy férfi pedig az ilyeneket mindíg kiszúrom időben...
Nos..Adott egy jólszituált férfi,megnyerő modorral stb Az első pillatantól kezdve klappol köztünk minden.Hajnalig tartó beszélgetések ebédek,vacsi.Kisfiának együtt vettünk karácsonyra ajándékot.Nekem többször akart venni kabátokat,vagy éppen azt ami tetszett,de nem engedtem neki...Végül egy fülbevalót megengedtem,h vegyen,mert látszott rajta,h nagyon szeretné és olcsó is volt.Elvitt romantikázni kilátóba stb.Érezhetően vonzódik hozzám a gesztusai,érintése a megnyílvánulásai a bókjai stb..Anyukájának bemutatott,ott voltunk 24-én.Kisfia is tudott rólam...Annyit mondott,h jó irányba haladunk,h belém szeressen...
Az eddig leírtakig nem voltunk "együtt".
Tudta,h egy nagyon rossz kapcsolaton vagyok túl...24-én este hazaértünk megtörtént aminek megkellet(kudarc volt részéről)...Másnap elutazott a fiával és megszűnt létezni.. (írtam is ki kérdést)
Tegnap írta,h ennyi volt,mert úgy érzi nem egymást keressük...
Ez mennyire álltalános,h a pasik ennyire betudnak etetni egy nőt?Nem az a fő gond,h szex után nem keres.Hanem,h ennyire megtudta játszani magát egy kis szexért cserébe és tudta jól,h milyen dolgokon mentem keresztül.
Komolyan filmekben nincs ilyen színészi játék...
Ez mennyire általános,h a férfiak ezt így eltudják hitetni?Egyálltalán nem éreztem rajta,h csak kiakar használni...
Ilyenkor azért van valami bűntudata?
Ő azt,állítja nem a szex miatt csinálta ezt....
Esküszöm,h nem értem az embereket.... :(
"Nos..Adott egy jólszituált férfi.."
Nem is olvasom tovább inkább. Annyit mondanék, hogy a normálisabb férfiak(és nők is) általában előre letisztázzák, hogyha csak szexet szeretnének a másiktól és nem hülyítik be az illetőt.
Most akkor megtörtént minden vagy nem. Mi volt a kudarc? Írd már le egyértelműen mi volt, ne ködösíts.
Én arra tippelek, sérti az önérzetét a kudarc, inkább lelépett. De ehhez pontosan tudni kéne mi történt.
Batki, inkább nők, mennyiért lehet megvenni titeket szexre?
Téged ennyiért mesével, amit leírtál magadról:DDD
Családossal kikezdesz s csodálkozol, hogy lapáton vagy dolog után.Kellett egy kis lazítás neki:DDD
Bocsi, de te teljességgel miss pita vagy, ész nélkül leírásodból...semmi tartásod...eladtad magad.
# 9
Ő adta el magát...egy gerinces nő nem ilyen, de hasonszőrű vagy vele bizonyára kis gilisztám, ezért nem érted;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!