Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megkeresnéd, hogy megtudd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeresnéd, hogy megtudd, miért tűnt el?

Figyelt kérdés

Egy tipikus ghosting áldozata lettem. Soha nem történt még ilyen velem, pedig már nem vagyok annyira fiatal. Volt egy srác, már az első pár véletlen találkozásunkkor volt valami a levegőben. Aztán a neten is egymàsra találtunk és meglepő tempóban udvarolni kezdett. Megbeszéltünk egy randit a következő hétvégére. Az addig eltelt napokon minden nap jelentkezett, írtunk egymásnak, hívott többször telefonon. A találkozás jól sikerült, jól éreztem magam, szerintem ő is. Nem feküdtünk le, de csók és kis összebújás, ölelkezés történt. Megfogta a kezem, bárki, aki látott minket, úgy gondolhatta, összetartozunk. Aztán másnaptól ismét beszélgettünk még, egy következő randi is kilàtásban volt. Igaz, volt szó arról, hogy ebben a hónapban sok munkája és kevés szabadideje lesz és nem a legjobbkor csöppentem az életébe. Azt is mondta, hogy sokkal több időt szeretne velem tölteni. Aztán csak nem jött össze a második találkozás és egyszercsak azt írta, időt kér. Rendben, nem vontam kérdőre, nem keresgettem. Aztán eltelt 2 hét, egyszer keresett, talán véletlen volt, akkor kicsit beszélgettünk a messengeren, de csak udvarias hogy vagy- hogy vagy, semmi személyeskedés. Karácsonykor még írtam neki, ő is visszaírt, de ez is sablonos volt részéről.

Azóta semmi.

Nagyon megvisel. Annyira szeretném tudni az igazat, mièrt akadt meg ez a dolog, esetleg én rontottam el vmit, vagy már az elején nem volt őszinte és nem is gondolta komolyan.

De sokszor inkább arra hajlok, nem kérdezek rá, nem keresem. Eddig sem nyomultam, nem tapadtam rá, nem találkozunk futólag. Tudja, hogy hol talál, ha bármit mondani szeretne, meghallgatom.

Sajnos nagyon nehezen dolgozom fel ezt, komolyan csorba esett az önbecsülésemen.

Ha Te így járnál, mit tennél? Köszi, ha írsz. (Ha lehet, életkort és nemet ís írjatok.)

2017. dec. 29. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi csak úgy felszívódik, az mindig egyértelmű üzenet. Nem kell ehhez verbális magyarázat.
2017. dec. 29. 22:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hónap "kapcsolat" után jártam így. Idézőjeles kapcsolat,mert semmi nem lehetett igaz belőle,ha úgy el tudott tűnni,ahogy el is tűnt. Sajnos van ilyen. Nem kerestem utána. Rendkívül megalázó volt az egész számomra,eszem ágában sem volt még egy lapáttal rátenni azzal,hogy futkosom utána magyarázatért. Elég magyarázat volt számomra,ami történt. A fejemet vertem kb a falba,amiért így benéztem a srácot. Szóval szerintem ne keresd. Felesleges.
2017. dec. 29. 22:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Röviden az én történetem:

Miután elolvastam a tiéd, elmesélem az enyémet.

Eddig a fogalommal nem voltam tisztában - [link] -

De úgy tűnik hogy ez a világ egyre szarabb, mint hittem.

Október elején hazajöttem 2 hétre Bécsből, és úgy gondoltam, hogy szerencsét próbálok love.hu -n, és adok egy újabb esélyt - azóta nem adtam - magamnak, hogy 3 év után ismét legyen egy párom, és kitöltse azt az űrt, amit 1 ember foglalhat el a szívemben.

Hát találtam is egy hölgyet, igaz, nem az én városomban, kissé arrébb, és az adatlapja alapján szimpatikusnak tűnt, de a fotókon már egy icipicit kevésbé. Tudom, nem illik egy hölgyet külsőleg osztályozni, lerondázni, de úgy vagyok vele, hogy ha a lelki hullámhossz megvan, és jól ki is jövünk, akkor egy esélyt megér. ugye?

És ez a lelki hullámhossz-egyezés olyannyira megvolt, hogy 1 héten keresztül folyamatosan esténként 4-5 órákat beszélgettünk WhatsApp-on, ez kb 30-35 óra volt...

Először megbeszéltünk egy találkozót, a szomszédos - 8 km-re lévő - nagyobb városban, hogy ha már közeleg a karácsony, akkor menjünk ott el a vásárba, de a találkozó reggelén SMS-t küldött, hogy sajnos nem jó, mert az édesanyjának kell segítenie. Hát persze megértettem a dolgot, még mondta is, hogy nem tudja az anyja mozgatni a karját, és levenni letudta a függönyt mosás céljából, de visszatenni már nem tudta.

Megbeszéltünk egy következő időpontot, de ezúttal már a megyeszékhelyű városba, ami mind a kettőnktől kb ugyanannyi buszozásra van, csakhogy volt egy kikötése: lehetett volna választani 2 megoldás közül: 1: vagy ő vár rám 10 percet, 2: vagy én várok rá 20 percet. Én magam választottam a másodikat, - hát egy hölgy ne várjon rám :)

Természetesen innen már sejthető: előttem kanyarodott be pontosan az a busz, amin a nőnek utaznia kellett volna. Írtam neki WhatsAppon, de letiltott, hívtam az osztrák számomról, de rögtön foglaltat jelzett - fekete lista - felhívtam másik számról, kicsengett, de nem vette fel.

Mivel eléggé elmélyültünk a beszélgetésbe, tudtam a privát e-mail címét, így írtam neki egy levelet a hazautazás alatt - oda-vissza út egyébként összesen 2 óra. Ebben illedelmesen megkérdeztem, mi történt vele - soha az életbe nem éreztem magam ennyire szarul, összetörve, de még ilyenkor sem anyázom! - de a választ azóta is várom.

Nos, hát nem értem. Nagyon szeretett volna ő is párkapcsolatot úgy mint én, de ennek ellenére átvert. Nem valami szép teremtés, de ennek ellenére nem. :D Persze a szépség nem minden, de sajnos manapság - saját magamból kiindulva - akinek nincs tökéletes megjelenése annak meg "kell hunyászkodnia" és "el kell fogadnia" az első - vagy második - "kedvezőbb" lehetőséget. - ezt mondja a mai felfogás!! -> amit én eléggé ellenzek, hiszen akkor miért álltam volna szóba vele? ->

Hát azért mert jó embernek tartottam, aki a saját kinézete, vagy helyzete miatt szerényebb, és talán nem tartja magát oly' nagyra - hozzám hasonlóan - nem úgy mint a mai "átlag".

TÉVEDTEM

2017. dec. 29. 22:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat. Úgy látom, aki hasonlót átélt, mindenkit nagyon megvisel az efféle bánásmód.
2017. dec. 29. 23:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Már másvalakije van!
2017. dec. 29. 23:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#13: Na igen, sokszor a "szerényebb" külsejű vagy lehetőségű emberek sem olyanok, amilyennek tűnnek, én legalábbis rengetegszer csalódtam az ilyen nőkben, holott sokan szeretik elhinni és hangoztatni, hogy egy átlagos lány sokkal különb, mint egy cicababa, hát nem feltétlenül, mert lehet ugyanolyan jellemtelen vagy embertelen. Persze sokuk panaszkodik, hogy ő nem kell senkinek, meg neki milyen rossz, de nekem pl. alig adott közülük valaki esélyt arra, hogy egyáltalán személyesen találkozzunk (pedig direkt ki szoktam emelni, hogy nyilvános helyre mennénk, én fizetnék, és egy beszélgetés senkit nem kötelezne semmire). Nyilván nem kötelező élni a lehetőséggel, de ha én a kutyának sem kellenék, akkor azért legalább egy próbát tennék, ha jönne egy érdeklődő. Na mindegy. Én megpróbáltam mindenkinek esélyt adni, akinek lehetett, volt közöttük kevésbé szép, nagyon visszahúzódó, kis szerencsétlenke, olyan, aki totál begubózott a magányába, és úgy gondoltam, hogy nem rúgok beléjük, és hogy legalább egy beszélgetést megérne a dolog, nekik még csak igazán utazniuk sem kellett volna, de kb. semmi. Az egyik legnagyobb pofátlanságnak azt tartom, ha valaki nem megy el a megbeszélt találkozóra, az ilyennek valahogy nem tudok szépet és jót kívánni az elkövetkezendő éveire. :)
2017. dec. 29. 23:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi okod nincs rá,hogy keresd.Gerince nincs,de nője már tuti van.Egy ilyen jellemű emberre kár időt és energiát pazarolni.
2017. dec. 30. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Nehéz ám intelligensen kihátrálni egy ilyen helyzetből. A komolytalanabb férfiak/nők nem mondják, hogy figyi, megqrnálak/lefeküdnék veled, de amúgy nem vágyom _annyira_ a társaságodra, hanem terelnek vagy felszívódnak. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Nem találtad el annyira, hogy energiát rakjon a leendő kapcsolatba. Ennyi, nem több. Nem kell tőle magyarázatot kérni.
2017. dec. 30. 16:49
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 “Nem találtad el annyira, hogy energiát fektessen egy leendő kapcsolatba.” Épp az a helyzet, hogy az ilyen pasik általában nemis kapcsolatra mennek. Ne szegény lányra fogd, hogy ő basszott el valamit, a pasi már a legelején is tudta, hogy mire játszik.
2017. dec. 30. 17:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nincs így feltétlenül. Vannak ahogy esik, úgy puffan típusú emberek, akik úgy vannak vele, hogy akár még komooyabb is kisülhet a komolytalanságból, nem hiszem, hogy ez mindig tudatos mindenkinél, hogy akkor most csak szex.

De ha megnyugszik a lelked, akkor fogalmazok úgy, hogy

"Nem találtad el annyira, hogy energiát feccöljön a bugyiba bejutásba."

Így jó lesz?

2017. dec. 30. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!