Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy kérdést tehetnél fel neki, mit kérdeznél tőle, hogy megtudd, ő-e az, akire vágysz?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 14:02
2/20 A kérdező kommentje:
Ebből a kérdésből legalább én is biztosan tudnám.
2016. febr. 22. 14:06
3/20 Blade Bone 

válasza:

Tudol-e egy marék vízből reggelit, ebédet, és vacsorát is készíteni?
4/20 anonim 

válasza:

Egy kérdésből sosem derül ki, értelmetlen ezen gondolkodni.
5/20 A kérdező kommentje:
Nem az. Pont azért tettem fel a kérdést, mert nekem eszembe jutott egy ilyen.
2016. febr. 22. 14:18
6/20 anonim 

válasza:

Akkor áruld már el nekem is, mert én ilyen kérdést nem tudok. Nálam az ismerkedés egy hosszú folyamat, nem egy kérdés.
7/20 anonim 

válasza:

Az alábbi 3 dolog közül melyik okozza a legtöbb halálesetet:
1. kókuszdió fejbe talál valakit
2. cápatámadás
3. repülőgép baleset?
Furfangos egy kérdés.
8/20 A kérdező kommentje:
Egy játék ez. Egyikőtök sem akart eddig játszani.
Az enyém ez: mit vársz a jövőtől, miben reménykedsz?
2016. febr. 22. 14:23
9/20 A kérdező kommentje:
7, ez jó. Erre lehet reagálni.
2016. febr. 22. 14:25
10/20 anonim 

válasza:

7. vagyok, amúgy ezt a kérdést egy nagyon kocka, matekzseni osztálytársam tette fel nekem egyszer. Igazából sejtettem hogy van benne valami csavar, mert ugye az emberek a félnek a repüléstől meg a cápától, de a kókuszdiótól senki sem fél. Tehát fordított pszichológián alapszik a kérdés. Meglepődött, mikor jól válaszoltam.
"A Földön évente kb. 150 ember halálát okozza kókuszdió. Ez több, mint amennyien cápatámadásban vesztik életüket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!