Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy kérdést tehetnél fel neki, mit kérdeznél tőle, hogy megtudd, ő-e az, akire vágysz?

Mit vársz a jövőtől, miben reménykedsz kérdéssel mégis, mit tudsz meg róla, ebből rájössz, hogy ő-e az az ember, akire vágysz? Biztos?
Én azt kérdezném tőle, hogy ha kigyulladna a családi otthonunk, benne két gyerek, egy macska és én, milyen sorrendben hozna ki minket.
Ebből sem tudok meg róla semmit, főleg azt nem, hogy biztosan rá vágyom-e, de a te feltételeidnek megfelel.
Egyébként erre ha nem azt mondja, hogy éberre pofozna engem és ketten mindenkit egyszerre kihozunk, akkor már eleve csalódni fogok.

11,
Ebből a kérdésből mit tudsz meg? Hogy bókolni akar vagy családcentrikus?

Szereted önmagad?
erre elég érdekes dolgokat szoktak mondani az emberek :D még ha nem is jutok közelebb a döntéshez, legalább izgi téma :D

"hogyan képzeled el a jövőd 10 év múlva?"
22F

#8:
>mit vársz a jövőtől, miben reménykedsz?
Nem rossz, biztosan jobb a legtöbb kérdésnél, ami szóba jön. De szerintem akkor sem működik, méghozzá azért, mert:
- az emberek általában nem ismerik saját magukat, torz az önképük, és nem tudják igazából, mit akarnak (pl. nehéz elkülöníteni a valódi igényeket a külső elvárásoktól).
- plusz pont önmagukkal szembern a leginkább részrehajlóak, és szinte biztos, hogy valamilyen idealizált választ adnak, aminek nem sok köze van a valósághoz.
Persze, sokat le lehet szűrni a válaszból, de inkább csak közvetett dolgokat. Én sosem alapoznék egyetlen dologra, te se tedd!

Mi a véleményed a következő idézetről:
"A házasságban a felek egymást nem szabad emberi lényként, hanem magántulajdonként kezelik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!