Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak egy kérdést tehetnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy kérdést tehetnél fel neki, mit kérdeznél tőle, hogy megtudd, ő-e az, akire vágysz?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Mit vársz a jövőtől, miben reménykedsz kérdéssel mégis, mit tudsz meg róla, ebből rájössz, hogy ő-e az az ember, akire vágysz? Biztos?

Én azt kérdezném tőle, hogy ha kigyulladna a családi otthonunk, benne két gyerek, egy macska és én, milyen sorrendben hozna ki minket.

Ebből sem tudok meg róla semmit, főleg azt nem, hogy biztosan rá vágyom-e, de a te feltételeidnek megfelel.

Egyébként erre ha nem azt mondja, hogy éberre pofozna engem és ketten mindenkit egyszerre kihozunk, akkor már eleve csalódni fogok.

2016. febr. 22. 14:37
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Igazad vagyon, jó kérdés, helyén való kérdés, de nekem ez kevés. Rengeteg olyan ember szaladgál, aki pont úgy képzeli el a jövőjét, mint én, de egyáltalán nem biztos, hogy őrájuk vágynék. Akarhat ő két gyereket, kertes házat, kutyát a kertbe, macskát a szobába, ha nem szereti színházat, inkább edzőterembe jár, nem szeret kirándulni, inkább a TV-t nézi, vagy nem eszi a főztömet, utálja, ha vasárnap 10-ig alszom, stb, stb, stb...Lényegtelen dolgok ezek a két gyerekhez képest, mégis nagyon fontosak.
2016. febr. 22. 14:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Nincsenek feltételeim. Arra vagyok kíváncsi, hogyan válazol. Rugalmas-e. Számokra vagy víziókra épít. Partnert keresek, nem életbiztosítást.
2016. febr. 22. 14:42
 14/20 A kérdező kommentje:

11,

Ebből a kérdésből mit tudsz meg? Hogy bókolni akar vagy családcentrikus?

2016. febr. 22. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szereted önmagad?

erre elég érdekes dolgokat szoktak mondani az emberek :D még ha nem is jutok közelebb a döntéshez, legalább izgi téma :D

2016. febr. 22. 14:57
 16/20 anonim ***** válasza:

"hogyan képzeled el a jövőd 10 év múlva?"

22F

2016. febr. 22. 15:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
vaj vagy margarin?
2016. febr. 22. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:

#8:

>mit vársz a jövőtől, miben reménykedsz?

Nem rossz, biztosan jobb a legtöbb kérdésnél, ami szóba jön. De szerintem akkor sem működik, méghozzá azért, mert:

- az emberek általában nem ismerik saját magukat, torz az önképük, és nem tudják igazából, mit akarnak (pl. nehéz elkülöníteni a valódi igényeket a külső elvárásoktól).

- plusz pont önmagukkal szembern a leginkább részrehajlóak, és szinte biztos, hogy valamilyen idealizált választ adnak, aminek nem sok köze van a valósághoz.

Persze, sokat le lehet szűrni a válaszból, de inkább csak közvetett dolgokat. Én sosem alapoznék egyetlen dologra, te se tedd!

2016. febr. 22. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi a véleményed a következő idézetről:

"A házasságban a felek egymást nem szabad emberi lényként, hanem magántulajdonként kezelik."

2016. febr. 22. 23:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Kicsit támadó, de jó :)
2016. febr. 23. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!