Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdeznél első randin úgy, hogy alig ismered a csajt/pasit?
Figyelt kérdés
Mindent ami eszedbe jut, mire szoktál rákérdezni2012. aug. 9. 21:35
1/11 anonim válasza:
Azt kérdezném először, hogy eljönnél velem az Orgazmus Centrumba? Főleg, ha nem ismerem, mert akkor mindegy. Ha ismerem, akkor azt, hogy: Hánykor jársz aludni a hétvégken, és ha igen, akkor szeretnél-e inkább később, vagy esetleg korábban?
3/11 anonim válasza:
pl: miket szeret csinálni mert akkor meg tudom lepni ajándékkal, hol lakik, milyen suliba jár (kivéve ha egy suliba jártok XD)
4/11 anonim válasza:
Mivel foglalkozik, hol lakik, mivel jár munkába.
5/11 anonim válasza:
Legközelebb biciklivel jöjjek? Ezt kérdezném, mert általában kifogásolják, hogy autóval, busszal, autóbusszal megyek értük a randevú helyszínre.
6/11 anonim válasza:
Ugye tudod hogy ha hazudsz leolvasom az arcodról?
Ennyi elég elöljáróban.
8/11 anonim válasza:
Általában udvariasságból megkérdezem, hogy szia miújság?
Innen eldől, hogy a csávó szófosó e vagy hallgatag kussolós, és ha előbbi, akkor csak mosolyogni kell, meg bólogatni, mert végigpofázza az egész randit, ha hallgatag, akkor nyög valami jól köszt, aztán beszélek én valamiről.
Nem tudom, nekem sosem jelentett gondot a rizsázás...
21L
9/11 anonim válasza:
jajj hetes mennyémá'.Ez célzás volt.
8. Válaszoló te elég hidegen állsz ehhez a dologhoz.Mintha 2 kavics beszélgetne,"ha te most nekem ütődsz akkor én szikrát dobva elrepülök az ellenkező irányba"
10/11 anonim válasza:
9es, ezt a hasonlatot se felejtem el soha xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!