Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek is volt olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt olyan, hogy akkor szakítottak veletek, mikor a legszerelmesebbek voltatok? Mikor azt hittétek minden rendben, semmi nem választhat el?

Figyelt kérdés

2 napja szakított velem a párom. Nem volt hosszú kapcsolat, de azt hittem jól megvagyunk. Nem volt semmi jele, hogy másként lenne. Most voltam a legboldogabb vele. Azt hittem ő az igazi. Veletek is volt már ilyen? Hogy úgy éreztétek vége mindennek? Hogy egyedül maradtok?

Hogyan tovább?

A szakítás oka, hogy nem szerelmes. De végig azt mondta. Hittem neki.

2017. dec. 29. 17:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ugyenez a helyzet velem is. Nem voltam önmagam, mindig minden arról szólt neki mi a jó, ő mit szeret.

Nagyon nem illettünk össze, tudom, de a sokadik csalódás után már azt gondolom velem van a baj.

2017. dec. 30. 11:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Páromban nagyon szerelmes voltam, olyan tényleg full rózsaszín köd. Aztán puff hirtelen vége. Mint kiderül exe azt mondta miattam lett nekik vége mikor évekig félre kefélt, fenyegete sírt, vitázot vele.

Egy évig semmi kontakt nem volt majd el kezdtünk újra beszélni azóta együtt lakunk. Nagyon nagy lelki erő kell hogy túl lépj egy ilyenen sőt meg bocsátani még nehezebb. Néha én is arra gondolok csak egy pótlék vagyok. Pedig 5 éve vagyunk együtt.

2023. jún. 22. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!