Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek is volt olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt olyan, hogy akkor szakítottak veletek, mikor a legszerelmesebbek voltatok? Mikor azt hittétek minden rendben, semmi nem választhat el?

Figyelt kérdés

2 napja szakított velem a párom. Nem volt hosszú kapcsolat, de azt hittem jól megvagyunk. Nem volt semmi jele, hogy másként lenne. Most voltam a legboldogabb vele. Azt hittem ő az igazi. Veletek is volt már ilyen? Hogy úgy éreztétek vége mindennek? Hogy egyedül maradtok?

Hogyan tovább?

A szakítás oka, hogy nem szerelmes. De végig azt mondta. Hittem neki.

2017. dec. 29. 17:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

26F

23L

2017. dec. 29. 17:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Majd belerázódsz.

Sajnos sok ember az ösztönöket használja ki. Eljátssza, hogy jófej, meg kedves, stb.

Ergo nem magukat adják, végigszínészkedik az egészet.

Mi ebből a konzekvencia, csakhogy tanulj is valamit?

2017. dec. 29. 17:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Ebből azt vonom le, hogy nagyon meg nézem a tetteit és a szavait. Mennyire állnak összhangban. Jelenleg ez tűnik a legrosszabb okosabbnak.
2017. dec. 29. 17:19
 14/22 A kérdező kommentje:
*legrosszabb szó véletlen volt.
2017. dec. 29. 17:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez is jó, de a legfontosabb, hogy aki nagyon idealizáltnak akarja magát feltüntetni, bemutatni, ott valami nem stimmel, vagyis biztos, hogy nem olyan személy, mint amilyennek mutatja magát.
2017. dec. 29. 17:26
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm utolsó!

Erre nagyon oda fogok figyelni!

Voltak hasonló tapasztalataid?

2017. dec. 29. 17:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, sőt én jobban hiszek a kis jelekben, mert azért mégsem profi színészekről beszélünk.

Paranoidnak nem kell lenni, de aki sablonosan nyomul, az már gubancos.

2017. dec. 29. 18:10
 18/22 anonim ***** válasza:

Szóval mégsem vált be a "majd aki vár rám, az lesz az igazi férfi mert annak nagyon sokat fogok jelenteni, hiszen nem szexre megy" felfogás?

Ajjajjaj, micsoda meglepetés.

Egyébként nem tudom pontosan mi volt veletek. Az, hogy nem szerelmes nagyon elcsépelt indok amúgy is.

2017. dec. 29. 18:12
 19/22 A kérdező kommentje:

Jaguar. Én is annak gondolom.

Van egy sanda gyanúm, hogy egy harmadik befigyelt a történetbe. De ez a tényen nem változtat.

2017. dec. 29. 18:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, velem ugyanez történt, ami veled, kérdező. Én azt hiszem, hogy már nagyon sokszor kerestem és megtaláltam azt a mindent elsöprő szerelmet, de nekem mindig fájdalmat és csalódást okozott. Mindig az lett a vége, hogy idealizáltam az adott pasast, és kiderült, hogy milyen valójában, hogy nem illünk össze,csak a szeretethiányom meg a függőségem, a lángolás, a hirtelen másba kapaszkodás, a hirtelen forró vágy elöntött, megváltoztatott, ilyenkor sosem az voltam, aki vagyok, kifordított önmagamból. Én nem vágyom többet erre. Inkább keresem azt, akivel boldog vagyok, akinek nem akarok megfelelni, aki mellett önmagam vagyok, akivel nyugodt vagyok, aki iránt mély szeretetet, vonzalmat, tiszteletet érzek. Egy idő után azt hiszem, rájön az ember, hogy ez a nagy rajongásos szerelem egy őrültség, ami után jónagy csalódás ér, mikor rájössz, hogy a másikat igazából nemis ismerted, csak odáig voltál egy általad idealizált embertől. 24/l
2017. dec. 29. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!