Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt olyan, hogy akkor szakítottak veletek, mikor a legszerelmesebbek voltatok? Mikor azt hittétek minden rendben, semmi nem választhat el?
2 napja szakított velem a párom. Nem volt hosszú kapcsolat, de azt hittem jól megvagyunk. Nem volt semmi jele, hogy másként lenne. Most voltam a legboldogabb vele. Azt hittem ő az igazi. Veletek is volt már ilyen? Hogy úgy éreztétek vége mindennek? Hogy egyedül maradtok?
Hogyan tovább?
A szakítás oka, hogy nem szerelmes. De végig azt mondta. Hittem neki.
26F
23L
Majd belerázódsz.
Sajnos sok ember az ösztönöket használja ki. Eljátssza, hogy jófej, meg kedves, stb.
Ergo nem magukat adják, végigszínészkedik az egészet.
Mi ebből a konzekvencia, csakhogy tanulj is valamit?
Nagyon köszönöm utolsó!
Erre nagyon oda fogok figyelni!
Voltak hasonló tapasztalataid?
Természetesen, sőt én jobban hiszek a kis jelekben, mert azért mégsem profi színészekről beszélünk.
Paranoidnak nem kell lenni, de aki sablonosan nyomul, az már gubancos.
Szóval mégsem vált be a "majd aki vár rám, az lesz az igazi férfi mert annak nagyon sokat fogok jelenteni, hiszen nem szexre megy" felfogás?
Ajjajjaj, micsoda meglepetés.
Egyébként nem tudom pontosan mi volt veletek. Az, hogy nem szerelmes nagyon elcsépelt indok amúgy is.
Jaguar. Én is annak gondolom.
Van egy sanda gyanúm, hogy egy harmadik befigyelt a történetbe. De ez a tényen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!