Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt megbocsátanátok?
távkapcsolatban, a páromnak mondtam hogy este elalvás előtt küldjön egy képet magáról.
egy 1 hónappal ezelőttit küldött, ugyanaz a kép...megismerem, egymás mellé raktam, 100%.
kérdőre vontam, azt állítja ez nem ugyanaz , hülyének akar nézni, csak nem tudom miért.
felhívtam videón hogy akkor mutassa meg hogy ugyanabban a ruhában van stb, csak az arcát mutatta a telefonba, és kitalálta hogy fáradt.
mondtam neki hogy oké hogy hazudott csak mondja meg hogy miért és elfelejtem neki,de nehogy mát ezen szakítsunk.
máig tagad.
én így nem tudom folytatni azzal aki hazudik és idiótának néz.
Nem megbocsájtásról szól. Sajnálnám, itt tart s amiatt, tudom, itt tart, látnám, ahogy te is, nincs értelme folytatni.
Sok erőt. Veled vagyok.
én vagyok a lány kedves 4-es!
és miért is?
ő hazudott de én vagyok a rossz... aha értem
pont ezaz hogy ilyen baromsagon nem akarok szakítani.
ha tegnap este óta rágom a fülét akkor miért nem képes férfi módjára azt mondani" figyelj nem volt kedvem.ennyi."
nem !inkább 100x a pofámba hazudik.
leteszek egy képet és annak a pontos mását és a pofámba hazudik! ez az ami dühít.
már rég elfelejtettem volna ha azt mondja oké rendben hazudtam bocsi.
de nem! csak tagad mint egy gyerek.
de mind1 is mert nem beszélek vele addíg amíg nem mond erről valamit, aztán majd meglátjuj mi a fontosabb hazudni vagy én.
ha tagadja és emiatt szétmegyünk akkor ennyit számítottam neki.
és ne mondja nekem senki hogy piti dolog amikor a szerelmed a szemedbe hazudik.
25
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!