Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi? Elhagyott szo nélkül.
Figyelt kérdés
Messengeren szakitott velem a barátnöm.Enyit érek? Nagyon szeretem amit tudtam meg adtam neki.Már mással van.Én nem tudnék más nöre nézni se. Enyire még nem szerettem senkit.Minden téren tökéletes volt számomra.Semmit nem vettem észre rajta hogy baj van.Elment megcsokolt abban maradtunk hétvégén tali.Este ráirtam azt mondta el megy egy fiuval csavarogni.Ha nem irok rá azt se tudom hogy vége.Mért kell igy megalázni valakit? Mért mondja valaki hogy szeret ha nem igaz.Ilyen nehéz összintének lenni? Én le éltem volna vele az életem anyira szeretem. Mért csinálja ezt 1-2 nö a férfiakkal? Elhitette hogy szeret aztán lelép.2017. dec. 27. 17:37
11/17 anonim válasza:
Jajj hányszor írod még ki? Minden nap felteszed a kérdést!
12/17 anonim válasza:
Na de állj már meg egy pillanatra. Hol van a szakítás ebben a történetben? Megbeszéltétek, hogy legközelebb hétvégén találkoztok, ő meg nem ült otthon malmozva, hanem elment egy barátjával valahova. Tényleg nem értem, hogy ebben mi a szakítás. Vagy rajtad kívül senkivel nem mehet sehova?
13/17 anonim válasza:
Egyenlőként kezellek, azt írnám, amit egy nő kapna: te választottad!
Egyébként: összinte???
14/17 anonim válasza:
Már sokszor feltetted ugyanezt a kérdést.
A Pasi gazdag. Ezt is leírtad. Él
Még hány féle módon kérdezed meg?
Lépj már tovább! Nem csak téged hagytak el!
15/17 anonim válasza:
Aha. Mert ilyet a férfiak sose csinálnak, hát persze.
16/17 anonim válasza:
Hasonlóban voltam/vagyok...ez van haver,fogadd el idővel el fogadod nekem is nehezen sikerült elfogadnom...de nem tudsz mit csinálni...tűzz ki magad elé célt!
17/17 anonim válasza:
Elszomorítóan szánalmas, hogy ebből is képesek egyes retardáltak férfi-nő "harcot" kovácsolni, feminácizni, és előjönni minden b.aromsággal.
Férfiak és nők is tudnak mocskos, gerinctelen módon viselkedni, szóval semmi lényeges nincs abban, hogy milyen neműek ennek a történetnek a szereplői.
Soha nem az áldozat hibája az ilyesmi, még ha felelős is a kapcsolat tönkremeneteléért, akkor sem. Senki nem érdemel ilyen viselkedést a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!