Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennyi? Elhagyott szo nélkül.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi? Elhagyott szo nélkül.

Figyelt kérdés
Messengeren szakitott velem a barátnöm.Enyit érek? Nagyon szeretem amit tudtam meg adtam neki.Már mással van.Én nem tudnék más nöre nézni se. Enyire még nem szerettem senkit.Minden téren tökéletes volt számomra.Semmit nem vettem észre rajta hogy baj van.Elment megcsokolt abban maradtunk hétvégén tali.Este ráirtam azt mondta el megy egy fiuval csavarogni.Ha nem irok rá azt se tudom hogy vége.Mért kell igy megalázni valakit? Mért mondja valaki hogy szeret ha nem igaz.Ilyen nehéz összintének lenni? Én le éltem volna vele az életem anyira szeretem. Mért csinálja ezt 1-2 nö a férfiakkal? Elhitette hogy szeret aztán lelép.
2017. dec. 27. 17:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%

Liberalizmus, ennyi. Egy nő azt csinál amit akar és olyan gerinctelen szemét amennyire csak az akar lenni.

Te férfiként pedig már akkor is szemét vagy, ha ismerkedéskor merészelsz gondolni a szexre, ilyen ez.

2017. dec. 27. 17:40
 2/17 anonim ***** válasza:
21%
Szóval még eléd sem mert állni és a szemedbe mondani, hogy mit akar?
2017. dec. 27. 17:40
 3/17 anonim ***** válasza:
28%
Előfordul, sajnos.
2017. dec. 27. 17:43
 4/17 anonim ***** válasza:
30%

Messengeren szakított és ez a "felnőtt párkapcsolatok" témakör?!

Ha most nem is látod be, de jobb egy ilyen nő NÉLKÜL mint vele...

2017. dec. 27. 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Hány éves a lány, 17?
2017. dec. 27. 17:48
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Orulj hogy legalabb elore szolt. A legtobb nonek a megcsalas alap dolog.
2017. dec. 27. 17:49
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Ez még mindig jobb mint ahogy velem szakítottak. Az tényleg szó nélkül volt, egyszer csak nem válaszolt az üzeneteimre és facebookon láttam hogy új barátnője van. Én tényleg egy szót nem értem neki.

Tudom hogy nehéz, de idővel túl leszel rajta, és majd azt fogod kérdezni magadtól, hogy mi a fenét láttál te egy ilyen gerinctelen emberben.

2017. dec. 27. 17:51
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
Pedig biztos volt elojele. Messze nem volt okyan tokeletes ez a kapcsolat, mint hiszed.
2017. dec. 27. 17:56
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

Az ilyen embereknek nincs erkölcsi iránytűjük. Ez nem rólad szól, ez félrenevelés, szociális deformitás.

Néha nehéz kiszűrni, de az ember saját védelme érdekében megtanulja.

2017. dec. 27. 18:08
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Mindjárt jönnek a feminácik és megmagyarázzák, hogy ez miért a te hibád.
2017. dec. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!