Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki reménytelenül vár az exére?
Mesélj először te is kérdező! :)
Nekem elég aktuális, de szerencsére belefáradtam már a drámába és nem várom vissza. De van mit mesélni:
2 évet voltunk együtt, ez alatt nem bírta kiheverni az előttem lévő barátnőjét, akivel 3,5 évet volt együtt. Meg is csalt vele, hazudozott, össze-vissza kavart, elhanyagolta a kapcsolatunkat, megpróbálta az exe jelenlegi kapcsolatát is szétszedni. Ez egy 34 éves férfitól igencsak gyerekes. Ilyen emberre nem várok egy percet sem már. (az infók most derülnek ki sorjában és még gyanítom fog előkerülni csontváz a szekrényből...)
3 évig vártam rá.Ma már új kapcsolatom van.
10 éve ismerkedtünk meg egy online játékban véletlenül.M8ndketten házasok voltunk itt is ott két gyerekkel 250 km távolsággal.Megismerkedésünk után találkoztunk kétszer, aztán 2.5 évig nem de napi kapcsolatban voltunk.
Aztán egy évig titokban találkoztunk .Majd én elváltam és ő is de külön éltünk.Már az összeköltözés következett volna de azt mondta nem.Ő a munkája és gyerekei miatt nem költözött hozzám és ugyan ezek miatt ő sem hozzám.Kérte legyünk távkapcsolatban de én azt mondtam nem...később könyörögtem érte de akkor ő mondott nemet.
Három évig vártam....három évig szenvedtem mint a kutya.Semmit nem tudok róla.
Új €letet kezdtem.Nem vágyom már rá mert boldog vagyok.Sok kérdés és sok tüske meg harag maradt bennem amit feldolgozni nem, csak eltemetni tudtam.
Nem várok.
Hiába szeretem, tudom, hogy ő nem. Ha újra is akarná kezdeni, ugyanez lenne a vége.
Nagyon hiányzik. Nagyon szeretem.
De bármit tennék, nem lennék neki elég.
Csupán baráti érzései vannak. Vagy még az sem, a veszekedések miatt.
Jelen!
Az én baràtom 3 hónapja dobott ki, kb a semmiből. Nem láttam a jelét a szakításnak és meg sem indokolta. Azóta hiszem, hogy visszajön (pedig tudom, hogy soha nem fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!