Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, hogy mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy mondjam el a barátomnak, hogy szoktam látni az előzményekben, hogy rákeres az exére és ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
Nem szeretném,hogy emiatt összevesszünk.Csak segìtséget szeretnék kérni,hogy kezdjek bele.Van,hogy heti rendszerességgel is rákeres.Lehet csak érdeklődik,de akkor is sokallom.

2017. nov. 11. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Ne kérdezz tőle semmit ezzel kapcsolatban. Veled van együtt, nem az exével. Ne kutakodj az előzményekben...

21N

2017. nov. 11. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Én is rákeresek a volt osztálytársaimra, sőt még arra is, akivel 2 hétig beszélgettem. Nem azért, mert szerelmes vagyok beléjük, csak kíváncsi vagyok, hogy alakult az életük.
2017. nov. 11. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Megbizonyosodik róla, hogy jó hogy szakított vele. Ennyi, semmi más.
2017. nov. 11. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
És hogy te nyomozol utána, az nem beteg dolog?
2017. nov. 11. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Áh ha megtudnám,hogy nyomozott utánam a párom én dobnám! Ez szánalmas.

L

2017. nov. 11. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szavakkal.

Miért vagy együtt vele, ha nem beszélhetsz meg vele akármit?

Ti emberek.....

2017. nov. 12. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha megtudnám, hogy nyomozott utánam a párom, kidobnám.

Ennyi.

2017. nov. 12. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!