Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ráír egy évvel a szakítás után az exére, hogy mizu, és az ex nem válaszol, az azért lehet, mert nem lépett még túl rajta?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 11. 11:44
2/14 anonim válasza:
Igen, mert igazságtalanságot érez részedről még a múltból. Kérdező, nem ilyenkor kell barátságot és lelki támogatást felajánlani az exnek, hanem jobban Megfontolni a jövőben a lépéseidet, legalább saját magánéletedben.
3/14 anonim válasza:
vagy annyira túllépett rajta, hogy le se sz*rja....
4/14 anonim válasza:
Vagy azért nem válaszol,mert magasrol sz@rik rád.
n25
5/14 anonim válasza:
Az én exem írt nekem sokszor, sok idő elteltével szakítás után. Azért nem válaszoltam, mert a legkevésbé sem érdekel mi van vele.
6/14 anonim válasza:
Szerintem csak magasról letojja és nem foglalkozik egy ócska "mizu" üzenettel ennyi idő után.
7/14 anonim válasza:
Én exem írt nekem, nem is egyszer.
Nem azért nem válaszoltam mert nem tettem túl magam rajta(ilyen nálam nem volt,örültem hogy megszabadultam tőle),hanem azért mert nem voltam rá kíváncsi!
Mai napig nem vagyok rá,se a családjára,se a baráti társaságára!
Olyanra nem gondoltál,hogy azért nem válaszol az exnek mert sz...ik rá?! Vannak értelmes fontosabb emberek is az életébe mint az ex?
8/14 anonim válasza:
Kérdező ,jo eros én képed van.....
De hidd el,nem korulotted forog a vilag...
9/14 anonim válasza:
Én sem válaszolok az exeimnek, nem azért mert nem vagyok túl rajtuk, hanem mert nem érdekelnek. Ha valami fontos egyszeri dolog miatt rám írna nyilván segítenék, de egy szia mizu-hoz semmi kedvem .
10/14 anonim válasza:
Nekem is kb 2-3 havont ir az exem, hogy mizu, de sosem válaszolok neki :D
Rohadtul túl léptem rajta, és annyira nem érdekel, hogy még egy kösz jól is sok lenne neki.
Meg hát semmi köze hozzá amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!