Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan hogy nagyon szerettetek valakit, de a szakítás után mégis boldogok voltatok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Bár sose gondoltam, hogy így lesz. Nagyon nagyon nagyon szerettem, kitartottam mellette. Ő mellettem nem. De boldog vagyok, sok szép pillanat van így is az életemben. Bár kétségtelen, hogy vele jobb lett volna.

21N

2017. dec. 21. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, csatlakozom az 1-es véleményéhez.
2017. dec. 21. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Detto igy volt nekem is.
2017. dec. 21. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Szerelmes voltam, nagyon, kitartóan viselkedtem. Sok mindent eltűrtem, de egyébként az egész kapcsolatom alatt egy idegroncs voltam, és kész csoda hogy vége lett. Mióta szakítottunk, újra élek, boldog vagyok és nyugodt. Van mikor a szakítás a legjobb megoldás.
2017. dec. 21. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lett volna. Közel 4 és fél évig voltunk együtt. Ennyi időt azért nem pocsékolok el olyasvalaki mellett, akit nem szeretek. Sőt, még most is szeretem. Csak kapcsolat szintjén nem működött a dolog. Nyilván szar volt az elején, de persze, boldog voltam utána, és boldog vagyok most is. Nem fogok egy szakítás miatt még 60 évig boldogtalan lenni.
2017. dec. 21. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Szerettem, de a legrosszabbat hoztuk ki egymásból. Mindkettőnknek jobb a másik nélkül. Noha emberileg továbbra is értékesnek tartom, nem illettünk össze, és hatalmas kő esett le a szívemből, mikor vége lett.
2017. dec. 21. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizony. Van olyan szerelem, ami ha véget ér az enber nagyon felszabadul. Volt is, lesz is.
2017. dec. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!