Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, a héten jön hozzám a párom, de hetek óta problémás, érzem, hogy nem akarok már vele lenni. Hogyan szakítsak? Ráadásul pont karácsony, és itt lesz 2 hetet.
összekötném a sarkodat az exemmel, ő a szülinapom előtt dobott ki, h nehogy fizetnie kelljen ajándékot, meg a beígért balcsis nyaralást se állja. előtte meg én etettem másfél évig....
mindenképp hívd fel, ne emailbe szakíts vele, bár ígyis úgyis gerinctelennek tartalak-és ki lesz akadva a csaj tutira- de jobb mintha nálatok lenne a szakítás-ha meg már hetek óta ki akarod dobni akkor meg miért vártál ennyit. rem. egyszer a karma visszaadja ezt neked.
Nem kell bántani a kérdezőt, tapasztalatlan, empátia hiány lépett fel, vagy csak szimplán hülyén jött ki a dolog. Egy egészséges lelkületű ember nem akar szerintem direkt ártani másnak.
Kérdező: Erre mondják azt, hogy rossz időzítés. Szerintem ne várd meg vele a Karácsonyt. Tudd le mielőbb, így is xar lesz neki, de legalább azokkal lehet, akik viszont szeretik. (No meg te is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!