Az apám vett egy xboxot gondolom karácsonyra, és én véletlen megtaláltam de nem akarok xboxot mit csináljak? Mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Karácsony2017. szept. 20. 15:31
1/10 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy valaki szeptember közepén már karácsonyra vásárol ráadásul xboxot?? :o
2/10 anonim válasza:
Miért gondolod hogy az a tied?
3/10 anonim válasza:
Szeptemberben karácsonyra?
Igen mond el hogy pl kiskutyát akarsz vagy valami
5/10 anonim válasza:
Semmi gond, én szívesen átvállalom.
6/10 A kérdező kommentje:
Nyílván az enyém mert csak én vagyok meg egy 26 éves nővérem
2017. szept. 20. 18:43
7/10 A kérdező kommentje:
Ja.... és már van 3 kiskutyám szóval nem kell 4.! :)
2017. szept. 20. 18:44
8/10 anonim válasza:
Mert apád nem vehet magának xboxot?
9/10 anonim válasza:
Nem tudom mikor meg hol vette, de mivel kb esélytelen, hogy visszavegyék és az árát visszaadják ezért akár meg is békélhetsz a gondolattal.
Tudom, hogy mindenkinek a szomszéd fűje zöldebb, de én nagyon boldog lettem volna ha a faterom játékgépet vesz nekem amikor fiatal voltam.
10/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a Tiéd...
Anno anyukám kicserélte a szomszéddal az ajándékokat, vagyis a szomszédban volt elrejtve az enyém... :)
Erre úgy jöttem rá, hogy másik lego volt a fa alatt, mint amilyet korábban a szekrényben leltem + még más ajándékok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!