Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltam miatt szakított velem a barátom. Korábban három éven keresztül prostituáltként hirdettem a Rosszlányokon és a Beszámolókon. Ti mit tennétek a helyemben?
Elmondása szerint az egyik, korábban nálam is megfordult haverja ismert fel, aki ráadásul anno még videót is készített velem.
Borzasztóan sajnálok mindent, de ezt a fájdalmat nem tudom elviselni. Akit a legjobban szeretek, minden további nélkül szakított velem.
Mit tehetnék? Megmenthetem még ezt a kapcsolatot?
Kérlek benneteket, hogy segítő szándékú válaszokat írjatok.
26 éves, nő vagyok.
Naponta x idegen farok jarkalt benned meg a szadban. Szerintem azert menni fog megbirkozni ezzel az allitasod szerint hattttalmas fajdalommal.
Innentol kezdve meg valogass a te szintedrol, a sajat koreidbol, es meg lesz oldva a dolog.
Nem bántunk, ez a valóság.
Ahogy írtam, kevés férfi fogadná el ezt, max. olyanok akik hasonló körökben mozognak (sokat járnak/jártak prostihoz vagy futtatják/futtatták is őket) vagy pedig rendkívül elkeseredettek mert nem találnak barátnőt ezért kényszerből elfogadják.
Gondolom neked sem lenne sem lenne szimpatikus, ha egyik férfiról kiderülne, hogy régebben éveken keresztül füvet meg ecstasy-t árult középiskolásoknak vagy éppen pont útszéli lányokat futtatott.
Elgondolkodtam, hogy ha tetszene egy lány, aki ezzel foglalkozott korábban, hogy és mikor akarnám megtudni. Az biztos hogy nem így és ennyi idő után, mert ez lenullázza az addig felépített bizalmat. Most leginkább semmit se csinálj, ha keresed csak a sebeit tépkeded, hagyd, hogy ez leülepedjen benne, és újra emlékezzen arra, hogy milyen volt veled. Van rá esély, hogy keresni fog, ha nem, akkor ez ennyi. Mivel egy haverja is tudja, ne nagyon éld magad bele.
A jövőre pedig, ezt mindenképp te hozd fel, és jól időzítve. Amikor már ismer annyira, hogy ne csak magát a tényt ítélje meg, de ne túl későn, hogy fájjon, ha vége lesz.
Sajnálom.
Amúgy ide kár volt kiírnod egy ilyen kérdést, látod a reakciókat.. Felesleges volt értelmes és segítő jellegű választ várnod. Ne vedd magadra.
Hogy mondjak is valamit:
ami történt, megtörtént. Nem tudsz rajta változtatni, ugyanakkor hozzád tartozik, ez is te vagy/voltál.
Én nem foglak bántani, mert tudom, hogy akik erre adják a fejüket elég törékenyek és sokszor labilis, sérülékeny személyiségek. Nem áll messze néhány személyiség zavar sem sokszor, borderline, bipolári stb.
Egyik jó barátnőm csinált hasonlót egy rövid időszakig.
Azóta is jóban vagyunk, bár nagyon meglepett, meg az is, hogy elmondta. Nem csak nekem, többünknek.
Engem nem zavart, mint barát, ugyanolyan teljes értékű ember, mint amilyennek ismertem azóta is.
Akkor a párjának is elmondta, mert valamiért el akarta..
Őt például nem zavarta annyira, hogy szakítsanak, továbbra is együtt voltak.
Sőt, egy sráccal is randizott még korábban, amikor ismerkedtek, neki már akkor, az elején elmondta, és nem
pár év után, mint a párjának később.
A srácot sem zavarta.
Ugyanakkor van, akit zavar.
A barátod nem biztos, hogy mg tud ezzel békélni.
Ez hasonló ahhoz, mint amikor itt írt régebben valaki, hogy a férje előtte qrvákhoz járt, és mennyire "megundorodott" úgymond tőle, nem tudott utána ugyanúgy nézni rá. Személyiség kérdése.
Viszont:
ha boldogtalanságot és szenvedést hoz, tégy jót magaddal, és soha többé ne vállalj el ilyen munkát,még ha nehéz is.
Egyébként meg ha a mostani párod nem is, tudsz te is találni olyat, aki nem fog foglalkozni a múltaddal.
U.I
"régebben éveken keresztül füvet meg ecstasy-t árult középiskolásoknak vagy éppen pont útszéli lányokat futtatott."
Engem sokan nőiesnek, kifinomultnak, nem a csak "megdugnám" típusnak, hanem "akibe bele is zúgnak" típusnak gondolnak. (Mondjuk nem is vagyok egyéjszakás, ergo a tiszteletet általában meg is kapom még azoktól a suttyóktól is)
De ha szerelmes lennék, és ad nekem annyit a másik, elveszíteném annyira a fejem, hogy ez a múltja ne érdekeljen. A futattósdi már nyilván más, ott emberek kihasználásáról van szó.
De a lényeg, hogy hibákat csak úgy érdemes véteni, ha az ember tanul belőlük.
És mindig jó látni, amikor valaki képes is tanulni belőle, és változik.
Ebből következően, ha nekem valaki ad annyit, amitől én boldogabb vagyok és valóban törődik velem, engem nem érdekel, ha sötét folt van a múltjában, azzal együtt szeretem. Mert EZ IS Ő.
Érdekes, mert ehhez kapcsolódóan egy másik barátnőmet tudnám példának felhozni.. :)
Én szeretem megérteni az embereket, már mondták azt is, hogy hamar az emberekbe látok. És nem ítélem a felszín alapján el még a legnagyobb pöts embert sem. Valószínűleg pont neki kell a legjobban a törődés és sérülékenyebbek, mint tűnnek a felszínen. A tapasztalat ezt mutatja.
Csak aztán vannak akik benne ragadnak a saját fájdalamikba, börtönükbe. Ez igaz egy 38 éves férfire is, nem kell ehhez pl szexmunkát csinálni a múltban.
Szóval fel a fejjel, ami történt megtörtént. A jövődet meg most fogod alakítani. Ez is el fog múlni.
Sajnálom ami történt. Nem tudom mi vihet valakit arra, hogy ezzel keresse a kenyerét. De tényleg az őszinteség az egyetlen járható út.
A mostani exed csalódott, sajnos a bizalom alapjaiban rendült meg. Nem tudom helyre hozható e még. Mindenesetre próbáld megbeszélni vele. Mi miért történt.
Én azt mondom hogy soha nem hagytalak volna el még így sem hogy eltitkoltad. Ugyanis ha engem valaki szeret és én is őt abba semmi nem rondíthat bele én a jelenben élek nem a múltban.
Kérdező nyugodj meg ha szeret megbocsát, ha nem akkor talán ez egy mű kapcsolat volt, és vár rád az igazi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!