Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A múltam miatt szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltam miatt szakított velem a barátom. Korábban három éven keresztül prostituáltként hirdettem a Rosszlányokon és a Beszámolókon. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Elmondása szerint az egyik, korábban nálam is megfordult haverja ismert fel, aki ráadásul anno még videót is készített velem.

Borzasztóan sajnálok mindent, de ezt a fájdalmat nem tudom elviselni. Akit a legjobban szeretek, minden további nélkül szakított velem.

Mit tehetnék? Megmenthetem még ezt a kapcsolatot?

Kérlek benneteket, hogy segítő szándékú válaszokat írjatok.

26 éves, nő vagyok.

2017. dec. 17. 13:59
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
Költözz másik városba.
2017. dec. 17. 14:18
 12/41 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem amit tehetsz, hogy elköltözöl jó messzire. Akár másik országba, és felépíted magad. Sose titkold el a múltad, de hidd el, lesz olyan, aki meg fog érteni. Elfogadni nem és biztos rosszul fog rád nézni, de meg fogja érteni, hogy már nem csinálod és nagyon megbántad. Mindenki követ el hibákat. Sajnos csak a következmények után jövünk rá, mekkora hiba volt. Többet ne folyamodj ilyen "munkához", de sok-sok évnek kell eltenie, amikor már túl leszel ezen... Kezdj el rajta dolgozni és ne hallgass a sok rosszindulatú emberre. :) Ez a pasit meg hagyd. Ne keveredj bele még jobban, csak ártani fogsz neki és magadnak is.
2017. dec. 17. 14:20
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

a multon senki nem tud változtatni.

ennek a kapcsolatnak meg annyi.

biztosan va, aki ennek ismeretében is elfogad majd

2017. dec. 17. 14:20
 14/41 anonim ***** válasza:
50%

érdeklődnék, hogy az #5-t lepontozó hulladék, sunyi emberek még is mit képzelnek?

(Mert ugye az őszinteség javaslatával, és az időben történő kármegelőzéssel, csak gerinctelen, aljadék embereknek lehet gondjuk).

2017. dec. 17. 14:27
 15/41 anonim ***** válasza:
96%

Bár nincs okod büszkének lenned a múltadra, de ezt a kapcsolatot akkor se akard megmenteni. Fogadd el a döntését, és keress valakit aki elfogadja a te korábbi döntésedet.

Amúgy az a kettős mérce szemet szúrt, hogy ennyire elítéli a múltad és a prostitúciót, viszont rendben lévőnek tartja, hogy a haverja él ezzel és még videót is készít??

2017. dec. 17. 14:27
 16/41 anonim ***** válasza:
72%
Ja, és megemlítem, hogy sok férfi van akinek nem jelent gondot, ha már végleg abbahagytad, csak ezt az elején tisztázni kell.
2017. dec. 17. 14:28
 17/41 anonim ***** válasza:
93%
Külföldre költözés? Ha ő ezt nem tudja feldolgozni, akkor sokat nem tehetsz. Ha még tudsz vele beszélni hangsújozd, hogy lezártad a múltad és csak azért nem mondtad el neki mert fontos volt neked és nem akartad elveszíteni.
2017. dec. 17. 14:29
 18/41 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg nem ítéli el, csak szégyelli, hogy a haverja tudja, és fél a későbbi pletykáktól, előkerülő videokról, és hogy mindenki egy szánalmas baleknek fogja gondolni, aki egy prostival él.

2017. dec. 17. 14:30
 19/41 anonim ***** válasza:
97%
Ezek nem egyszerű dolgok. Én elfogadnálak ilyen múlttal is ha nem dohányzol de már családom van. Volt egy exem aki utánam egy drogos pasival jött össze, őt is rávette. Majd később egy mentős sráccal járt akibe nagyon szerelmes lett, de mikor a srác megtudta, hogy korábban drogozott egyből dobta...
2017. dec. 17. 14:30
 20/41 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ezt a kapcsolatot nem mentheted meg. Ahhoz hogy pl. én fogadjak egy ilyen múltal rendelkező lányt a páromnak, ahhoz kiemelkedő személyiséggel, és külső el kellene rendelkeznei. Azonban a kiemelkedő személyiség általában kizárja a prostitúciót. (És nem fordítva)
2017. dec. 17. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!