Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy fogom ezt túlélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogom ezt túlélni?

Figyelt kérdés
Most hétvégén sajnos el kell váljak a páromtól mert az anyja hazaküldött. Most nem akarok belemenni a részletekbe de nagyon szenvedek. Több mint 1 éves kapcsolatot csak úgy felejtsek el egyik napról a másikra.Mondtam a páromnak is attól még hogy anyád elküld haza mi folytathatjuk továbbra is a kapcsolatunkat. Az volt a válasza erre hogy képzeltem el majd hogy ő 2-3hetente eljön hozzám az nagyon sokba kerülne neki mivel nem is lakunk közel egymáshoz 110 km választ el. De én nem akarom elveszíteni őt az anyja miatt mert még mindig szeretem. De azzal is tisztába vagyok hogy ő már nem igazán szeret engem sőt lehet már egyáltalán nem. Mit tegyek hogy megtudjam győzni ne hagyjuk el egymást? Nagyon szeretem öt még mindig és ezt nagyon jól tudja. De annyira félek hogy ha hétvégén haza visz soha többé nem fogom őt látni. Nagyon szenvedek és félek. Mit tegyek? Amúgy ő már többször is szakítani akart velem de mindig együtt maradtunk. Sőt legutóbb megint kértem tőle egy esélyt sőt le is térdeltem elé megalázkodtam. De azt mondta már sok esélyt adott. Épp ezért félek hogy már nincs remény.
2017. dec. 11. 16:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Bocsi de én már 30 vagyok a párom meg 28"

Na persze. 30 evesen nem lakik az ember a parja szuleinel.

2017. dec. 11. 17:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Mondom hogy 30 éves vagyok novemberbe töltöttem be. Az hogy meg ide költöztem nagy hiba volt bánni is fogom mindig.
2017. dec. 11. 17:44
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

6-os vagyok és de, pont így kell rólad beszélni, talán végre észbekapsz és elkezded szakemberrel kezeltetni a beteges kapcsolatfüggőséged. Nem, nem genetika kérdése, nem is személyiségé és igenis kezelhető, ha nem hozzá lusta dolgozni magadon. Ha nem akarsz egész életedben pontosan ugyanígy járni, mint most, akkor összekapod magad, ha nem, akkor szenvedj csak tovább életed végéig. Megéri?

Olvas már vissza amiket korábban idehánytál, ezt a kapcsolatnak csúfolt szart így siratod, komolyan??

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2017. dec. 11. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Több, mint egy éves kapcsolat, de az egyik előző kérdésednél,augusztusban azt írtad, te egyedülálló vagy....persze a magadról írtál amikor a barátnődről beszéltél....ne haragudj, de ha 30 évesen ennyi eszed van, akkor nem is érdemelsz többet.
2017. dec. 11. 18:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Úgy bírom komolyan ti utánam koslattok hogy miket írtam ki ezelőtt pár hónapja pl. Mindenkivel ezt csináljátok vagy csak velem? Az én kiírásaimat nézitek csak?
2017. dec. 11. 18:19
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Szeretnéd :) Kinn a neved, 10 másodperc volt ráguglizni a korábbi kérdéseidre.

Háborgás helyett inkább nézz magadba, tudod nem mi vergődünk harmincas fejjel egyik ótvar szar kapcsolat után a másikban olyan emberek mellett, akik szeretet helyett le se szarnak.

2017. dec. 11. 18:27
 17/21 A kérdező kommentje:
Jól van hagyjatok engem békén nem kell folyton bántani inkább többet ki se írok semmit az lesz a legtisztább.
2017. dec. 11. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
"Mindig a nem megfelelőt fogom ki erről nem tehetek" De, igenis tehetsz róla! A Te döntésed, kit választasz párnak. A lehető legnagyobb jóindulattal tanácsolom, hogy lépj ki a szerencsétlen áldozat szerepéből. Többé ne legyél az a gyenge nő, akit lábtörlőnek lehet használni. Ne legyél az a szegény lány, akivel mindenki csak kibabrál. Fogadd el, hogy Te vagy a felelős az életedért, és vedd kezedbe az irányítást! Ha ez a pasi szakítani akar, akkor hadd menjen! Szedd össze magad, állj meg a saját lábadon. Tanuld meg szeretni saját magadat. Ez után jöhet a párválasztás. Nem várhatod el mástòl, hogy szeressen, amíg Te utálod magad.
2017. dec. 11. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha az anyja hazaküldhet, akkor ne sírj...

Keress olyan pasit akinek az anyja nem küldhet haza.

2017. dec. 13. 03:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát igazság szerint én a fiával vagyok nem pedig az anyjával és haza se küldhetne mert olyat nem tettem. Egy szavába kerülne csak,hogy maradhassak de mivel ő sem akarja ezért inkább nem is szól az anyjának. Ennyit róla. Ő egy anyámasszony katonája akinek nem való barátnő.
2017. dec. 13. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!