Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak? Nem fogom túlélni (lent)
Nem csaltad meg?
Nem üldögélünk más pasi ölében, és hagyjuk hogy puszilgasson, ha kapcsolatban vagyunk!
de neki is voltak már ilyen dolgai és én mindent megbocsájtottam neki.és azért ültem a csávó ölébe mert már ahogy említettem rengeteget veszekedtünk a pasimmal és a másik fiú olyan megértő volt:'(
de én szeretem az ex pasim:'(:'(:'(
Ha szereted, nem csinálsz ilyet. Jah! És az, hogy ő ilyeneket tesz, téged nem jogosít fel arra, hogy te is ezt tedd. Azért, mert te megbocsátasz neki, nem jelenti azt, hogy ő is meg fog. Nem kellett volna minden félrelépését elnézni. És még te vagy felháborodva? Hangoztatod itt, hogy mennyire szereted, de más pasival kavarsz, mert az expasid is félre kacsintgatott?
Ne nekünk bizonygasd, hogy így-úgy szereted.
Nem fogod túlélni, hogy szakított veled? Ki tehet róla?
Ő is megcsalt? Akkor neked is meg kell? Ne legyél már nevetséges. Ha azon versenyeztek az expasiddal, hogy ki csalja meg többször a másikat, akkor miért is voltatok együtt?
És ha olyan nagyon szereted, akkor miért csaltad vissza? Mert ő is?
Nem növesztek magamra péniszt, csak azért, mert a páromnak is van...
Jaj egyem a kicsi szíved!:)
Teljesen jó indulatból mondom neked:) Engem most csalt meg a pasim ,a bnőm húzta a le csajról, és unszolták h mondja el.És the end.Egyszer ment el nélkülem bulizni és ez lett. 1 év voltunk együtt, 5 éve ismerjük egymást .Ha már 16 vagy, és nagylánynak is érzed magad egy hapsihoz ,akkor Tanuld meg gyorsan.:Hapsi után sosem sírunk!!!! , Főleg nem két hónap után , és főleg nem egy szemét után akivel csak veszekszel folyton,Meg sem érdemel téged hidd el neked.Megérdemli h sírj utána? Hát nem:).A másik fiúval mi van? Az nem tetszik.Fel a fejjel jó? Kitartás neked:) Hagyd azt a pasit fiatal vagy. Ő a hülye ! NE sírj.Fölösleges egy ilyenre nyomni a zsepiket^^
L 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!