Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak? Nem fogom túlélni (lent)
Figyelt kérdés
16 vagyok és 2 hónapja van egy pasim 18 éves,rengeteget veszekszünk és hát jáccón voltunk barátnőimmel mikor megismertem egy fiút,velem egyidős.nagyon kedves udvarias,helyes.bele ültem az ölébe és adott egy puszit.aztán a pasim barátja látta ezeket és elmondta a pasimnak.és most ezmiatt vége lett:'( de én ha visszaforgathatnám az időt esküszöm vissza csinálnám:'( .és még csók sem volt köztünk szal nem csaltam meg:'( nagyon szeretem a pasim vagyis már az ex pasim.:'( Segítsetek kérlek titeket:'( rengeteget sírok2010. aug. 22. 15:30
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az utolsó két választ
2010. aug. 22. 22:32
12/13 anonim válasza:
Jajjjjjj mi oltogatjátok a lányt nézzetek már tükörbe ti nem csináltatok még ilyet????? haggyátok ezt tanácsot kért nem le szidást..... szerintem addig menj és könyörögj és kérj bocánatot amég meg nem bocsát hakell 3 ha kell 4 ha kell 5 hóbapig tedd meg mindennap hogy bocsánatot kérsz sose add fel...ha igazán szereted. ( de azért többet ilyet ne csinálj ha van vita vagy veszekedés akkor meg beszéljétek meg és ne rögtön másnál vigasztalódj ) ennyihh sok sikert
13/13 A kérdező kommentje:
szinte minden nap bocsánatot kérek de azt mondja már nem úgy szeret ahogy kéne,és már azt mondja jobbat talált mint én :'(.tényleg nem akartam hogy ez legyen de iagazd van nem adom fel és minden nap bocsánatot fogok kérni:):(.köszönöm szépen:)
2010. aug. 23. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!