Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van joga a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van joga a barátnőmnek, hogy ezért számítson?

Figyelt kérdés
Csinált egy hülyeséget irányomba (nem megcsalás), számon kértem, ameddig el akarta mondani a védőbeszédét, addig beszólogattam neki, erre azt mondta, hogy ilyen agresszív idiótával nem foglalkozik és lelepett, telefonról letiltott, nem érem el. Van neki ehhez joga?
2017. dec. 10. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs joga ,nem is értem hogy kébzeli. Jelentsd fel.
2017. dec. 11. 10:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Názd, lehet, hogy tett valami gáz dolgot, de ugyanakkor felnőtt emberek vagyunk, tiszteljük már meg egymást, hogy kultőráltan megbeszéljük. Ehhez pedig hozzátartozik, hogy nem vágunk közbe a másik szavának és nem szólogatunk be.

Joga bármikor van szakitani, nem te döntöd el. Kicsit gondolkodj el a kommunikációs stilusodon, tőltoltad a biciklit nála.

2017. dec. 11. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Jog meg védőbeszéd? Ezmegmiez?

Számonkérés + számonkérés válasza + beszólogatás = nincs miről beszélni.

A véleménynyilvánításhoz - sok más egyéb mellett - joga van, amiben korlátoztad.

2017. dec. 11. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Te nen ugyanaz a troll vagy aki az előbb pár kérdésen keresztül írogatta, hogy megbocsásson-e a barátnőjének, mert elmondta neki, hogy a volt dugópajtija bepróbálkozott nála, a barátnő ezt nem értékelve elmondta a ribizli barátjának a helyzetet akik szakítottak, ès ez hűdemekkora árulás volt?

Öcsèm három dolgot tudok mondani :

1. Döntsd már el, hogy történt a dolog, a másik kérdésekben még az volt hogy te dobtad őt

2. Igaza van, hogy letiltott. Èn sem állnék szóba veled a helyében.

3. Kezeltesd magad, de komolyan.

2017. dec. 11. 13:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Bármiért van joga bárkinek szakítani, azért is, hogy a másik nem szereti az almát. Ebben az esetben én meg is értem. Nem dedóban vagyunk, hogy ne hallgassuk meg azt, amit a másik akar mondani, és beleböfögjünk minden szavába, mint egy 4éves kisgyerek. Még ha nem is értesz egyet az indoklásával, akkor is jobban veszi ki magát, ha tisztelettudó emberként viselkedsz, nem úgy, mint egy proli tinigyerek a cigánysorról.
2017. dec. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!