Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekattant az exem vagy csak ennyire félreismertem?
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos lány volt végig, mindenben lehetett rá számítani, folyton sütött főzött nekem, jól viselte a nehéz természetem. Aztán egyszer elszólta magát egy olyan dologról amit én árultam el az egyik barátomról, így eléggé bekavart neki. Kidobtam. Eléggé magabiztos volt eddig, de aztán teljesen kiakadt. Kétnaponta bocsánatot kért, annyira untam, hogy letiltottam.
Azt hittem van tartása, vagy lehet, hogy elpattant valami az agyában?
Így értették előttem. Olvasd el kérdésed, gondolkozz magadon.
2017. dec. 8. 14:55
12/17 anonim válasza:
mindenben lehetett rá számítani, folyton sütött főzött nekem, jól viselte a nehéz természetem. - magyarul te egy büdös bunkó voltál vele, elviselte, ráadásul még melletted is állt (mikor kb. mindenki elmenekül tőled), és Ő a hülye?!
Hát, nem is tudom... sokkal jobban járt, hogy kiraktad, csak ő még olyan kis süsü, hogy nem fogja fel.
2017. dec. 8. 15:20
13/17 anonim válasza:
Tiniszerelem
2017. dec. 8. 15:52
14/17 anonim válasza:
Azért irogat, mert szerelmes, és kifordult magából mert elveszített. Majd rájön, hogy milyen jól is járt igazából, hogy megszabadult tőled. Most még szeret, és azt hiszi ésrtékes vagy, de majd kitisztul a feje és rájön, hogy nem érsz te egy fabatkát sem. Annyira sötét vagy, hogy még az itteni válaszokat se.fogod fel.
2017. dec. 9. 19:37
15/17 anonim válasza:
Nem baj attolfüggetlenül elviselte a nehéztermészetedet más nem biztos ebből induljki .Vagy olyan nő kell aki folyton cseszeget meg megmondja hogy figyi ezt nem jol csinàlod.Jó persze lehet hogy elcseszte a volt bnőd de attolfüggetlenül mindenkinek jàr még egy esêly ez kicsit igazssagtalan én ugy érzem.Ha meg ha igy àllsz hozzà akkor nézz magadba és jó mélyen és kérdezd meg magadtól hogy basszus én szeretem ezt a lànyt annyira hogy megbocsássak neki.Mert még mindíg könnyebb a másikat hibáztatni mint hogy saját magunkan bevallani hogy jajj én mégsem vagyok szerelmes.Egyêpként ismit gondolsz milyen egy hazasság még ott is vannak bonyodalmak de akik szeretik egymàst azok nem lépnek ki egy màsik âltal elkővetett hiba miatt .Ha most igy âllsz a dolgokhoz akkor neked vagy egy szerető való vagy vmijen alkalmi prosti.Ez a vêleményem.
2017. dec. 11. 08:34
16/17 anonim válasza:
Ha szereted akkor leültök és megbeszélitek ez igy szokott menni.De ha te nem vagy nyitott egy beszélgetésre akkor nem tudom hogy mit akarsz mit vàrsz mit mondjunk!?Nőknél is igy van ha szerelmesek akkor tűzön vízen àt harcolnak a párjukért akapcsolatukért ha hatat forditanak elcsendesednek és nem hajlandóak megbeszélni a dolgokat akkor bizony ott kialutt a làng .Te sem vagy szerelmes ebben a helyzetben kiderült .Majd rajössz te is csak még nagyon benne vagy a témaba hogy az exem így meg az exem úgy .
2017. dec. 11. 08:46
17/17 anonim válasza:
Mondjuk ha kussoltál volna a "barátodról"(ami tök alap!), nem jött volna létre ez a szitu. Itt legelőször te voltál k*csög mert elárultad a barátodat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!