Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennyire értelmét vesztette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire értelmét vesztette a "szeretlek" szó?

Figyelt kérdés
(22f) Sziasztok! életem első kapcsolatán, és 3 hónapja szakításán is túl vagyok. 2,5 évig tartott, bele voltam zúgva, és szerintem napi szinten úgy köszöntünk el hogy szeretlek vigyázz magadra stb stb. Szakítás előtti nap is szeretlek szóval váltunk el, majd megtörtént, kidobott. Én csak olyan embernek mondom ezt a szót akit tiszta szívemből, feltétel nélkül szeretek család, barátnő. Olyan szinten lyukat ütött a kollektív tudatomba ez az eseménysorozat hogy nem bízok senkibe sem kb. Tengek lengek a világba, keresem az élet értelmét. Dolgozok, de nem értem miért. Elkezdtem edzeni fejleszteni magam, mert állítólag ez segít. Semmi sem tud jobb kedvre deríteni. Minden hazugság? Csak úgy dobálózunk a szeretlek szóval? Mikor leszek túl az egészen? Ki mit tapasztalt, csak dobunk egy "szeretlek" szót mint egy kutya kekszet?
2017. dec. 7. 08:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az összes szó üres, ha nem követik konkrét tettek, ezalól a "szeretlek" se kivétel.
2017. dec. 7. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, hogy megszokásból mondják az emberek, mint ahogy sok más szót is.

Mi ritkán mondjuk egymásnak, nem is figyelem. Helyette: finom vacsorát készítek, amiben a lelkem benne van. Párom figyelmesen előkészíti az asztalt a vacsihoz, amit nem kell nagyon magyarázni.

Számomra átértékelődött a dolog. Többet jelent nekem a tett, mint egy kimondott szó. De ha kimondom, hogy "Szeretlek", akkor valóban azt gondolom.

Mindenki másképpen dolgoz fel egy szakítást. Foglald le magad olyan tevékenységekkel, amik a személyiségedet alakítják, fejlesztik, tudásodat bővítik....mozgás, hobbik, különböző csoportok...

2017. dec. 7. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem naponta többször mondta a nő, aztán 1,5 hónappal később (amikor már eléggé leépítette a kapcsolatunkat arra, hogy csak ő kihasználjon) szétalázott, és mindenfélével meggyanusítva dobott, mert rosszul alakult a melója, nekem meg nincs igényem presztízsautóra, sikersugallásra, sznobizmusra, rongyrázásra, amit ő szeretne.

Én is 1x 2x viszonoztam neki a szeretleket amikor nem kerülhettem el (amikor ő mondta nekem), nehogy besértődjön, pedig nem voltam szerelmes ( és akkor kell a szeretleket mondani szerintem, de nem hagyta hogy beleszerethessek az időszakonkénti szemétkedéseivel, és önellentmondásaival), bár szerettem valahogy.

2017. dec. 7. 11:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem is kidobott az exem, előző nap meg magyarázta, hogy így szeret, úgy szeret, mennyire szerelmes. Rosszul esett. És? Nem értem, miért kéne ezért elveszteni a bizalmam mindenkiben.... attól, hogy 1 db exem egy érzéketlen barom, még más nem lesz az.

Azóta boldog párkapcsolatban élek, és ha a párom azt mondja, hogy szeret, akkor meg se fordul a fejemben, hogy ne így lenne. Érzem rajta.

Az, hogy valaki gyökér, nem egy szó hibája. Az csak bizonyos sorrendben egymás után pakolt különböző hangok sorozata. Semmit nem tud. Nincs "értelme" önmagában. Azt az adhat neki, aki mondja.

2017. dec. 7. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Akik kimondják akkor komolyan is gondolják legtöbb esetben, de egy nőt nem elég egyszer "megszerezni" meg is kell tartani.

Vonzalom, magabiztosság, tettek, hozzá állás jövőkép, szex, sok minden van ami kell passzoljon folyamatosan.

2017. dec. 7. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Meg friss a szakitas es persze h fajo, de tenyleg kosd le magadat sporttal nyelvtanulassal v barmivel amit szeretsz. Ezek lassan de elfeledtetik veled, es uj parkapcsolaton fogsz gondolkozni
2017. dec. 8. 00:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Üdv az életben. Ne pörgesd túl, lesz még sza*abb is majd.
2017. dec. 8. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!