Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem mondta nekem őszintén szemtől szemben még lány a szeretlek szót. Egyedül vagyok ezzel?
Figyelt kérdés
Elszomorít.2017. nov. 8. 22:00
2/15 anonim válasza:
1. Biztos nem vagy egyedül.
2. Nem a nők tehetnek arról, hogy elbénázod a dolgokat.
3. Nem a nők tehetnek arról, ahogy külsőleg kinézel.
4. És te mit teszel, hogy legyen kapcsolatod? Vagy csak várod a sült galambot minden erőbefektetés nélkül?
3/15 A kérdező kommentje:
Engem se.
2017. nov. 8. 22:07
4/15 anonim válasza:
Nekem sem, de nincs is rá igényem.
5/15 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, nekem sem mondta még lány szemtől szembe a szeretlek szót. Sőt, meg csak online sem.
27N
6/15 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy sosem mondták. De nem is éreztették? Mert az már nagyobb baj. A tettek sokszor nagyobb horderővel bírnak, mint a szavak.
7/15 Clay Morrow válasza:
Élőben csak papíron/cetlin. Anno exem pedig online/interneten. Tehát gyakorlatilag nekem sem. Ez van.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem érezték. Gyűlölnek a nők.
2017. nov. 8. 22:14
9/15 anonim válasza:
biztos nem. nekem mondja hetente-kéthetente.
10/15 anonim válasza:
Nem mindig másoktól kell várni. Te mondtad valaha egy lánynak is? Vagy kifejezted nekik bármivel? Vagy csak azt vártad, hogy az önsajnálatodra reagáljanak, és csak azért mondják, hogy ne sajnáld magad? Megértem őket ebben, hogy nem volt kedvük ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!